Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért várja, hogy észrevegyék, és nőként kezeljék, mikor nem is tesz érte semmit?
Pl.: Nem mosolyog, kerüli a szemkontaktust, fülest bedugva mászkál az utcán,... .
Vagy az öltözködés. Mikor macskanadrágban mennek utcára, mint a "stoppos" roma csajok az utak mellett, magas sarkút nem tudnak viselni, szoknyát meg előbb látok skót pasin, mint a legtöbb fiatal nőn.
Pl.: Nekem ezek alap női ruhák, de manapság meg ez az "ünneplős". [link]
És hagyjuk a kamut, hogy gumicsizmában is nőies vagy, meg, hogy a pasidnak a kitérdelt macinacidban is te vagy a NŐ.
42. STÍLUS??? Te ezt komolyan előhozod egy olyan országban, ahol DIPLOMÁS fiatal becsattog a DIPLOMÁS állásának interjújára, sportcipőben és rövidnadrágban, meg pólóban? (MEGTÖRTÉNT!!!) Vagy amikor az újaknak kellett csináltatnunk kis füzetet öltözködésről, meg amikor első munkanapján a mérnök srácnak a portás köti meg a nyakkendőt? És ez is mind valós eset.
Meg amikor végignézed a fiatalokat, 15-25, és 10-ből 8-on 1:1 ugyanaz van? Nájki cipő, kamubőr fekete motoros dzseki, Falknijvenakármi...az a rókás hátizsák, meg Alma telefon? Ja, meg a kamuRéjBen.
Stílus? 100-ból 1-nél. Utoljára talán 3 hónapja láttam stílusos csajt, az is külföldi volt. valami hasonló cuccban: [link]
Hú hát kérdező, van baj a toronyban. Te inkább ne próbáld stílusgurunak kiadni magad. A 43-ban linkelt kinézet úgy ahogy van a gagyit testesíti meg. Ez van a divatenciklopédiában a gagyi címszó alatt. Top a 2000-es évek elejéről, agyondíszített bootcut farmer giccses övvel. Megspékelve egy westernkalappal. Bár végülis ehhez a szetthez illik, ezen már nem ront. Még szerencse hogy a lábát nem látjuk mert biztos rajta van a westerncsizma vagy minimum egy magassarkú, westerncsizmásan felkunkorodó hegyesorrú papucs.
Atyaég 🤣 Ilyet amcsikon kívül ki hord? Európában ilyen gagyit hol látni? Se északon, se nyugaton, se délen nem, hálistennek. Elég feltűnő lenne egy ilyen mondjuk Párizsban vagy Milánóban, hogy mi a franc baja van, amennyiben nem Texasból jött, mert akkor érthető :D
Ja bocs, látjuk a lábát, csak nem görgettem le 🧐
Hááát még annál is rosszabb mint amit vizionáltam :D
48. Férfi szemmel, a western csizma menő.
Tudod mi undorító? Az UGG !!! Meg az a Barbie filmben felszopkodott papucs, szandál, vagymiazaretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!