Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért várja, hogy észrevegyék, és nőként kezeljék, mikor nem is tesz érte semmit?
Pl.: Nem mosolyog, kerüli a szemkontaktust, fülest bedugva mászkál az utcán,... .
Vagy az öltözködés. Mikor macskanadrágban mennek utcára, mint a "stoppos" roma csajok az utak mellett, magas sarkút nem tudnak viselni, szoknyát meg előbb látok skót pasin, mint a legtöbb fiatal nőn.
Pl.: Nekem ezek alap női ruhák, de manapság meg ez az "ünneplős". [link]
És hagyjuk a kamut, hogy gumicsizmában is nőies vagy, meg, hogy a pasidnak a kitérdelt macinacidban is te vagy a NŐ.
#49 a westercsizma (és minden egyéb változata ennek a stílusnak) undorító, nagyon gáz, rosszul vagyok tőlük. A soha-de-soha toplistám első helyén van a klumpák és a Birkenstock előtt :D
(47-48 voltam)
NYUGI!
Ezek építő jellegű észrevételek, férfi szemmel.
És igen, a TE PASID is így gondolja, csak nem meri a szemedbe mondani, mert fél, hogy bedurcizol, és esete nem lesz 18+ foglalkozás.
Remélem tudtam segíteni, szép estét!
Hát az én férjem még soha nem durcizott be hogy nem viselek western stílusú lábbeliket meg öltözetet, és nem maradt el az esti foglalkozás se emiatt 🤷
Neked is szép estét.
"És igen, a TE PASID is így gondolja"
Már a gondolatolvasás is megy?
55
Inkább a saját megjeleneséddel foglalkozz, ne másokéval. Tudod, hogy vonzónak lásson a nőd, és ne fájjon a feje. És ne általánosíts. Azért, mert neked fétised van egy stílus iránt, másnak nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!