Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok nő miért várja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő miért várja, hogy észrevegyék, és nőként kezeljék, mikor nem is tesz érte semmit?

Figyelt kérdés

Pl.: Nem mosolyog, kerüli a szemkontaktust, fülest bedugva mászkál az utcán,... .

Vagy az öltözködés. Mikor macskanadrágban mennek utcára, mint a "stoppos" roma csajok az utak mellett, magas sarkút nem tudnak viselni, szoknyát meg előbb látok skót pasin, mint a legtöbb fiatal nőn.

Pl.: Nekem ezek alap női ruhák, de manapság meg ez az "ünneplős". [link]

És hagyjuk a kamut, hogy gumicsizmában is nőies vagy, meg, hogy a pasidnak a kitérdelt macinacidban is te vagy a NŐ.

2023. okt. 14. 14:17
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
83%

#49 a westercsizma (és minden egyéb változata ennek a stílusnak) undorító, nagyon gáz, rosszul vagyok tőlük. A soha-de-soha toplistám első helyén van a klumpák és a Birkenstock előtt :D

(47-48 voltam)

2023. okt. 14. 21:05
 52/69 anonim ***** válasza:
89%
Akkor áruld már el, miért úgy jársz dolgozni, mint nyugdíjas oregapam a piacra?
2023. okt. 14. 21:14
 53/69 A kérdező kommentje:

NYUGI!

Ezek építő jellegű észrevételek, férfi szemmel.

És igen, a TE PASID is így gondolja, csak nem meri a szemedbe mondani, mert fél, hogy bedurcizol, és esete nem lesz 18+ foglalkozás.

Remélem tudtam segíteni, szép estét!

2023. okt. 14. 21:15
 54/69 anonim ***** válasza:
91%

Hát az én férjem még soha nem durcizott be hogy nem viselek western stílusú lábbeliket meg öltözetet, és nem maradt el az esti foglalkozás se emiatt 🤷

Neked is szép estét.

2023. okt. 14. 21:19
 55/69 A kérdező kommentje:
54. ???????????????????????????????? Kérj meg valakit, hogy olvassa el, és magyarázza el amit írtam!
2023. okt. 14. 21:21
 56/69 anonim ***** válasza:
89%
#53 férfi szemmel, de ki kérte? És milyen férfié? Nem olyané, akinek a véleménye számít.
2023. okt. 14. 21:30
 57/69 anonim ***** válasza:
93%

"És igen, a TE PASID is így gondolja"

Már a gondolatolvasás is megy?

2023. okt. 14. 21:33
 58/69 anonim ***** válasza:
87%
#56 hagyd már, ez bolond. Nézd meg a kulcsszavaknál a milfet. Mit keresne az itt ha normális lenne?
2023. okt. 14. 21:34
 59/69 anonim ***** válasza:
89%

55

Inkább a saját megjeleneséddel foglalkozz, ne másokéval. Tudod, hogy vonzónak lásson a nőd, és ne fájjon a feje. És ne általánosíts. Azért, mert neked fétised van egy stílus iránt, másnak nem.

2023. okt. 14. 21:39
 60/69 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, biztosíthatlak, hogy egy nő sem bánja, hogy nem tekintesz rá nőként. Inkább ne is tekints egy nőre se. Kímélj meg minket magadtól.
2023. okt. 14. 21:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!