Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok nőkkel normálisan ismerkedni, elegem van, utálom az egészet, hogy ismerkedhetnék meg valakivel?
31 vagyok. Nem tudok lemenni papucsba és vigyorogni, jópofizni. Utálok udvarolni, meg bókolni. Mindig semmibe néznek, ha igyekszem is hiába mert sokszor egyoldalú az egész. Neten teljesen le van mindenki amortizálva, sokan nincsenek tisztában a kinézetükkel. Élőben meg azt se tudom hogy kell ismerkedni, amikor próbáltam akkor szívem szerint leköptem volna az illetőt annyira irritált az önző és pökhendi stílusa.
Szeretnék végre valakit akivel megy pár hónapnál tovàbb és emberséges, de kiabrandultam az egészből. Mindenhol vihogó nagyképü nőket làtok és úgy érzem egyedül fogok maradni végleg.
"Nem fogok vitatkozni. "
Mást sem csinálsz :)
A net elég deadzone kategória egyszerűen túlságosan nagy a verseny. Az ilyen társkeresős oldalakon általában a nők aránya nem éri el még a 30%-ot se. Különösen Magyarországon ez az arány sokkalta kisebb.
Tehát már a számok törvénye alapján is eléggé nehézzé válik a siker elérése és még szóba sem került, hogy mennyire nézel ki jól. Bárki, bármit állít a külső megjelenés általában döntő szerepet játszik a nők és férfiak esetében. Online eleve azzal találkoznak a nők, hogy sokkal "kelendőbbek" és hatalmas választék áll rendelkezésre a férfiakból. Még a ronda, kövér nők is a top 5%-ot célozzák be és gyakorlatilag több száz lájkokat kapnak. Lást kolléganőm még bottal se nyúlnék hozzá, de mégis pillanatok alatt 99+ eredményeket hoz össze.
Nnna
Kérdező,
A válaszaid alapján neked nem a barátnő hiánya a legnagyobb problémád. Ha jól értjük gyakorlatilag semmi érdemi szociális kapcsolatod nincs. Ez bőven nagyobb probléma, mint a nőhiány, és meg is indokolja egyébként miért nincs nőd.
Én a helyedben az alábbi dolgokat tenném:
1. Első körben elkezdenék járni pszichológushoz vagy pszichiáterhez.
Tele vagy frusztrációval ami rengeteg negatív érzést szül. Ezek óriási blokkerek abban, hogy elérd a célodat - jelen esetben a szociális kapcsolatok kiépítése.
Valószínűleg a depresszió valamilyne formája is benéz amúgy.
2. Elkezdenék keresni barátokat. Ezt első körben a hobbim mentén tenném, hisz ha már tudom valamiről, hogy élvezem, szeretem, akkor keresek olyanokat, akik szintén így vannak ezzel, közösen cisnálni jó móka.
Aztán szép lassanbarátokká válhatnak páran.
Ez mondjuk nem rövid folyamat, én olyan 1-2 évet mondanék, bár igazából az 1-es pontban lévő szakemberrel való foglalkozások sem rövidebbek ennél.
3. Miután van 2-3 barát rendszeres találkozásokkal (havi 2-3), újra szétnéznék a hobbis közösségben, ezúttal lányokért. A cél itt is olyasmi lenne, mint a barátoknál, szóval nem nettó nyomulást kéne alkalmazni, hanem a hobbi kapcsán szorosabbra fűződő kapcsolatot. Ha megvan a kémia, akkor ez át tud csapni vonzódásba, ha meg nincs, akkor van egy lánybarátod akinek nagy eséllyel több barátnője is van, szóval annyi a cél, hogy közel tartsd magadhoz és gyakran járj egy időtöltésre vele.
Természetesen a pszichoterápia még mindig tart, és ha úgy ítélitek meg, hogy elértetek egy bizonyos célt, ideje kitűzni újakat.
4. (opcionális) Ezzel párhuzamosan vennék eg ykutyát.
A kutya szeret, akármi van, szóval pozitív érzéseket kapsz tőle.
Nem utolsó sorban a kutyások közössége baromi nagy, jól lehet vele ismerkedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!