Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok nőkkel normálisan ismerkedni, elegem van, utálom az egészet, hogy ismerkedhetnék meg valakivel?
31 vagyok. Nem tudok lemenni papucsba és vigyorogni, jópofizni. Utálok udvarolni, meg bókolni. Mindig semmibe néznek, ha igyekszem is hiába mert sokszor egyoldalú az egész. Neten teljesen le van mindenki amortizálva, sokan nincsenek tisztában a kinézetükkel. Élőben meg azt se tudom hogy kell ismerkedni, amikor próbáltam akkor szívem szerint leköptem volna az illetőt annyira irritált az önző és pökhendi stílusa.
Szeretnék végre valakit akivel megy pár hónapnál tovàbb és emberséges, de kiabrandultam az egészből. Mindenhol vihogó nagyképü nőket làtok és úgy érzem egyedül fogok maradni végleg.
Frusztrált vagy, oké. Megesik az ilyesmi, főleg magányban.
De azért ilyeneket mondasz, hogy leköpnéd az embereket, csak mert nem a te stílusodnak megfelelők, azért ezek a megnyilvánulásaid eléggé visszataszítóak.
Nem mellesleg benned is van önzés és pökhendiség rendesen!
Sérelmezed, hogy a nők nem adnák fel a saját kényelmes kis világukat miattad. És te mit adnál fel értük? A kapcsolat lényege, hogy win-win legyen, de ehhez mindkét oldalról kellenek gesztusok. Vajon te jó parti vagy a másiknak?
Úgy, hogy csak sírsz, abból tényleg nem lesz semmi. Javaslom, hogy kicsit
szállj magadba és gondold át ezeket.
F
"Nincsenek barátain, nincs baráti társaságom. Tibédzseeként csak megaláztak, akikkel kapcsolatban"
Tehát neked nem a nőkkel van bajod, hanem úgy általában minden emberrel. Te mész sezmbe az autópályán. Nyilván nem direkt, de a viselkedésedben van valami, ami ezt váltja ki az emberekből. Nőkből és férfiakból is. Ezt csak te tudod, mi lehet, esetleg egy pszichológus.
Ha valakit soha nem fogadtak be sehol, ott az illetővel van a probléma.
"Ha valakit soha nem fogadtak be sehol, ott az illetővel van a probléma."
16. Mennyire igaz. Amikor valaki elkezdi, hogy őt soha senki nem értette meg, nem fogadta el/be stb, na ott már jelez nálam a vészjelző. Az esetek 100%-ban az adott ember tehet róla, csak nincsen kellő önismerete ahhoz, hogy ezt felismerje. Az ilyen emberek sokszor menthetetlenek (képzett szakember esetleg tudna segíteni)
Ilyen hozzáállással ne is ismerkedj, nem sok jót kapna tőled így a másik. Inkább pszichológus vagy bármi először...
Amúgy meg aki lusta udvarolni, ami kb az alap bare minimum, az ne panaszkodjon.
20. Értem, tehát a normális ember szerinted az, aki leköpné a másik embert, ha nem tetszik annak a stílusa.
Kösz, a te normalitásodból inkább nem kérek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!