Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem tudok nőkkel normálisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok nőkkel normálisan ismerkedni, elegem van, utálom az egészet, hogy ismerkedhetnék meg valakivel?

Figyelt kérdés

31 vagyok. Nem tudok lemenni papucsba és vigyorogni, jópofizni. Utálok udvarolni, meg bókolni. Mindig semmibe néznek, ha igyekszem is hiába mert sokszor egyoldalú az egész. Neten teljesen le van mindenki amortizálva, sokan nincsenek tisztában a kinézetükkel. Élőben meg azt se tudom hogy kell ismerkedni, amikor próbáltam akkor szívem szerint leköptem volna az illetőt annyira irritált az önző és pökhendi stílusa.

Szeretnék végre valakit akivel megy pár hónapnál tovàbb és emberséges, de kiabrandultam az egészből. Mindenhol vihogó nagyképü nőket làtok és úgy érzem egyedül fogok maradni végleg.

2023. szept. 26. 11:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
84%

Frusztrált vagy, oké. Megesik az ilyesmi, főleg magányban.

De azért ilyeneket mondasz, hogy leköpnéd az embereket, csak mert nem a te stílusodnak megfelelők, azért ezek a megnyilvánulásaid eléggé visszataszítóak.

Nem mellesleg benned is van önzés és pökhendiség rendesen!

Sérelmezed, hogy a nők nem adnák fel a saját kényelmes kis világukat miattad. És te mit adnál fel értük? A kapcsolat lényege, hogy win-win legyen, de ehhez mindkét oldalról kellenek gesztusok. Vajon te jó parti vagy a másiknak?

Úgy, hogy csak sírsz, abból tényleg nem lesz semmi. Javaslom, hogy kicsit

szállj magadba és gondold át ezeket.

F

2023. szept. 26. 12:26
 12/29 A kérdező kommentje:
Szerintem to nagyon előítéletesek vagytok és kiforgatjátok a szavaimat. Nem egyről beszélünk
2023. szept. 26. 12:32
 13/29 anonim ***** válasza:
86%
13. Szerintem meg te vagy az előítéletes.
2023. szept. 26. 12:33
 14/29 A kérdező kommentje:
Már elegem van az egészből, az a stílus amit megengednek sokan maguknak utálatos. Ennyi a bajom. Foglalmam sincs hol ismerkedjek és kivel. Nem tudok. A filmekben egyszerű, a valóságban nehéz és csalódott.
2023. szept. 26. 12:36
 15/29 anonim ***** válasza:
89%

"Nincsenek barátain, nincs baráti társaságom. Tibédzseeként csak megaláztak, akikkel kapcsolatban"

Tehát neked nem a nőkkel van bajod, hanem úgy általában minden emberrel. Te mész sezmbe az autópályán. Nyilván nem direkt, de a viselkedésedben van valami, ami ezt váltja ki az emberekből. Nőkből és férfiakból is. Ezt csak te tudod, mi lehet, esetleg egy pszichológus.

Ha valakit soha nem fogadtak be sehol, ott az illetővel van a probléma.

2023. szept. 26. 12:37
 16/29 anonim ***** válasza:
83%

"Ha valakit soha nem fogadtak be sehol, ott az illetővel van a probléma."

16. Mennyire igaz. Amikor valaki elkezdi, hogy őt soha senki nem értette meg, nem fogadta el/be stb, na ott már jelez nálam a vészjelző. Az esetek 100%-ban az adott ember tehet róla, csak nincsen kellő önismerete ahhoz, hogy ezt felismerje. Az ilyen emberek sokszor menthetetlenek (képzett szakember esetleg tudna segíteni)

2023. szept. 26. 12:40
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen hozzáállással ne is ismerkedj, nem sok jót kapna tőled így a másik. Inkább pszichológus vagy bármi először...

Amúgy meg aki lusta udvarolni, ami kb az alap bare minimum, az ne panaszkodjon.

2023. szept. 26. 12:42
 18/29 A kérdező kommentje:
Még ha a vélemény ilyen szélsőséges is az adott pillanatban mint az enyém, úgy gobdolom más intelligens és érző ember átérzi, megérti és igyekszik tanácsot adni annak aki jelenleg a padlón van, nem pedig belerúg. Sajnos ez utóbbit tapasztalom most sokaknál.
2023. szept. 26. 12:57
 19/29 A kérdező kommentje:
Ha nem tudtok normálisak lenni ne is írjatok semmit.
2023. szept. 26. 12:58
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

20. Értem, tehát a normális ember szerinted az, aki leköpné a másik embert, ha nem tetszik annak a stílusa.

Kösz, a te normalitásodból inkább nem kérek.

2023. szept. 26. 13:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!