Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem tudok nőkkel normálisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok nőkkel normálisan ismerkedni, elegem van, utálom az egészet, hogy ismerkedhetnék meg valakivel?

Figyelt kérdés

31 vagyok. Nem tudok lemenni papucsba és vigyorogni, jópofizni. Utálok udvarolni, meg bókolni. Mindig semmibe néznek, ha igyekszem is hiába mert sokszor egyoldalú az egész. Neten teljesen le van mindenki amortizálva, sokan nincsenek tisztában a kinézetükkel. Élőben meg azt se tudom hogy kell ismerkedni, amikor próbáltam akkor szívem szerint leköptem volna az illetőt annyira irritált az önző és pökhendi stílusa.

Szeretnék végre valakit akivel megy pár hónapnál tovàbb és emberséges, de kiabrandultam az egészből. Mindenhol vihogó nagyképü nőket làtok és úgy érzem egyedül fogok maradni végleg.

2023. szept. 26. 11:30
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
69%
Ha azt hiszed hogy az összes nő pökhendi, vihogó fakutya, akkor inkább pasikkal ismerkedj. XD
2023. szept. 26. 11:32
 2/29 anonim ***** válasza:
94%

Van frusztráltság rendesen.

De miér tkéne jópofizni meg lemenni papucsba? Azt pl utálják a nők.

De az is tök rendben van, hogy nem szimpatikus akivel találkoztál. Ez mindenkivel megesik, ilyenkor annyi a teendő, hogy keresel valaki mást, nomeg jobban odafigyelsz az előszűrésre. Azért az is benne van, hogy ha valaki mindig ugynazzal a problémával szembesül, akkor ő csinál valamit rosszul.

2023. szept. 26. 11:36
 3/29 A kérdező kommentje:
Frusztrált vagyok mert neten szinte mindenki csak elolvassa vagy elutasít. Élőben meg akivel essig beszéltem vagy foglalt volt vagy annyira érdektelenül ciselkedett hogy kiábrándított. Nem merek a jól kinéző csajokhoz odamenni beszélgetni. Félek a csalódástól meg hogy beégek.
2023. szept. 26. 11:42
 4/29 anonim ***** válasza:
78%

Vannak bajok Balázs vannak bajok…

Lefőtt a cappuccino

2023. szept. 26. 11:43
 5/29 A kérdező kommentje:
Mindegy. Kár volt írnom a kérdést. Értelmes baráti tanácsot úgy se fogok kapni. Hagyjuk
2023. szept. 26. 11:52
 6/29 anonim ***** válasza:
90%
Hát erre, amit te írtál nehéz is tanácsot adni. Neten nehezebb az ismerkedés, mint élőben. Ezzel mindenki így van, tényleg nehezebb. De arra is nehéz tanácsot adni, hogy élőben nem jöttek be, akikkel találkoztál. Ez is normális dolog amúgy. Meg nem mersz odamenni szebb lányokhoz. Erre mit tanácsoljunk? Menj oda
2023. szept. 26. 11:56
 7/29 anonim ***** válasza:
97%

Hát baráti tanácsot javaslom csak barátoktól várj.

Érdemes lehet közös érdeklődés mentén ismerkedni, az azért már eleve szűkíti a kört és nagyjából van egy kép, hogy kb milyen ember lehet a másik.

A netes meg random élő ismerkedésnek ez a hátránya, hogy gyakorlatilag semmilyen szűrőn nem ment át a kiszemelt, max azon, hogy hogy néz ki, dehát az minden platformon megvan.

2023. szept. 26. 12:01
 8/29 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező senki nem tehet róla, hogy nem tudsz ismerkedni csak te! Arról se tehet senki, hogy neked pontosan a vihogó, beképzelt nők az eseteid! Jó, arról te se. De arról igen, hogy mást nem nézel mint a külsőt és ha pl a nő nem visel szoknyát, vagy nem olyan szép a lába, akkor már hozzá se mész. Mégha átlagos Juliska is az eseted, de te neki nem azért, mert nem tudod magadat "eladni" az nem az ő hibája. Próbálkozni kell, a "Gyakorlat teszi a mestert!" és a "A türelem rózsát terem!" kérdező.

Te nyomi vagy, felszínes és előítéletekkel tele vagy meg türelmetlen, frusztrált vagy. Saját magad ellen dolgozol! Inkább fejlődni illene, nem gondolod?

2023. szept. 26. 12:03
 9/29 A kérdező kommentje:
Nincsenek barátain, nincs baráti társaságom. Tibédzseeként csak megaláztak, akikkel kapcsolatban voltam eddig hát….amikor a barátnők fontosabbak mint a férfi akkor nem kicsit sértő az egész. Na meg a csaj saját kényelmes kis világát nem adná fel senkiért még félig se, csak én ugráljak, az úgy nem megy.
2023. szept. 26. 12:16
 10/29 anonim ***** válasza:
84%
De kérdező, te ismerkedsz olyan emberekkel akikkel eltér az értékrend! Miért nem figyelsz oda jobban arra, hogy kinek adsz esélyt? Arra figyelsz oda egyedül, hogy jól nézzen ki és mégse legyen nagyképű. Most erről ki tehet? Te tehetsz róla. Normális nő persze, hogy nem vesz figyelembe ha nem vagy rendes.
2023. szept. 26. 12:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!