Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én látom úgy hogy manapsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom úgy hogy manapság a férfiak akarnak ismerkedni a nők meg nem?

Figyelt kérdés
Facebook csoportokban társkereső oldalakon, ismerkedős helyeken, mindig a férfiak sokkal aktívabbak, nők meg nem akarnak ismerkedni... van barátom... közben nincs is, nem válaszolnak társkereső oldalakon, hitetlen passzivitást látok a nők terén, férfiak sokkal aktívabbak mintha férfiak sokkal jobban akarnának kapcsolatot a nők meg nem
2023. szept. 18. 18:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
81%
Nem igaz! Csak mig a nok tarsat keresnek, a férfiak csak baszni akarnak tobbsegeben!
2023. szept. 19. 06:40
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Javaslom, hogy nézz fel 1-1 társkeresőre egy női profillal, aztán meglátod, hogy hány férfi akar 'ismerkedni'. 10-ből 9 pasinál az van megadva, hogy alkalmit keres vagy 'még nem tudom pontosan', ami szintén csak d*gást jelent. A 10., akinél meg komoly kapcsolat van megadva pedig ugyanúgy 3 mondaton belül felhozza a szex témát és nem virágnyelven, hanem már egyből sorolja az 'elvárásait', amik nélkül randira sem megy el, mert nehogymár olyan randira vegye a fáradtságot, ahol a nő nem szereti seggbe csinálni. Nem kell csodálkozni, hogy minden normális nőnek hányingere lesz az online ismerkedéstől ezek után. Aki meg akar is kapcsolatot, az nem tudja fent tartani az érdeklődést, egy hogy vagy/csinos vagy után megáll a beszélgetés és nekünk nőknek kell fenntartani meg faggatózni meg kb randira hívni is. Teljes érdektelenség és 0 energia a férfiak részéről. Én inkább vagyok egyedül, minthogy 99 ilyen chatelésen/randin végigmenjek, hátha a 100. normális lesz és nem a volt szeretőimről meg a seggből szájba témákról akar chatelgetni egy vadidegennel.
2023. szept. 19. 10:45
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

22

👏👏👏

Tűpontos

2023. szept. 19. 10:49
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól látod kérdező! Valóban nem akarunk már ismerkedni, mert elegünk lett.
2023. szept. 19. 16:22
 25/28 anonim ***** válasza:

igen, pasiként énis ezt látom. Még pár éve csak-csak működött a tinder. De most idén meg... közbe fizethetek én ilyen prémiumot meg olyan profil igazolást.

Voltaképpen 2 ok miatt nem tudsz nőt szerezni:

- nem csinálsz semmit, nem nyomulsz, akkor persze hogy nem, mert a nők HA BELEDÖGLENEK SEM fognak odamenni a másikhoz

- ha meg nyomulsz, akkor meg ragacs vagy

egy-egy válasz is könyöradományban megy manapság... és akkor ha 10-ből 9+1 szexet keres, akkor a normális meg miért nem kap választ??

2023. okt. 5. 00:21
 26/28 anonim ***** válasza:
0%
Mint ha kapcsolatban nem szexelnenek az emberek.. vagy a nok azt hiszik aki kapcsolatot keres annak eleg heti 2 alkalom?
2023. okt. 5. 02:29
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

26

Na erről beszélt 22es... Megint a b*szás....

2023. okt. 5. 04:25
 28/28 anonim ***** válasza:

25 valszeg benned meg van egy adag dac, hogy nem a nők mennek oda hozzád, hanem neked kell, azt pedig már erőszakosan nyomulva teszed, mert úgy vagy vele, hogy nesztek, akkor nyomulok, ha már nem bírtok még kezdeményezni is nő létetekre…

Ezt pedig persze, hogy megérzik és erőszakos ragacsnak tartanak, mert akként viselkedsz.

Tisztelet, türelem, kedvesség, méltóság. Ezt díjazzuk.

Nem ilyen nőt “szerezni” incel proliság…

Ja és attól, hogy nem rögtön dugnál, de erőszakosan nyomod magad, hogy kapcsolatot akarsz, az ugyanolyan visszataszító attól, hogy te normálisként könyveled el magad.

2023. okt. 5. 07:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!