Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én látom úgy hogy manapsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom úgy hogy manapság a férfiak akarnak ismerkedni a nők meg nem?

Figyelt kérdés
Facebook csoportokban társkereső oldalakon, ismerkedős helyeken, mindig a férfiak sokkal aktívabbak, nők meg nem akarnak ismerkedni... van barátom... közben nincs is, nem válaszolnak társkereső oldalakon, hitetlen passzivitást látok a nők terén, férfiak sokkal aktívabbak mintha férfiak sokkal jobban akarnának kapcsolatot a nők meg nem
2023. szept. 18. 18:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

"Majd ha az A.I. is fog még szortírozni, az lesz egy jó történet."

Szortírozni? Micsodát? Kifejtenéd?

2023. szept. 18. 18:43
 12/28 anonim ***** válasza:
82%

Nem arról van szó, hogy nem akar egy részük, hanem azzal nem akar, aki ráírt.

Én mikor ismerkedtem, is elküldtem a többséget esélyadás nélkül, mert rögtön láttam, hogy bukó.

Ez ilyen.

2023. szept. 18. 19:04
 13/28 anonim ***** válasza:
39%
12. Igazad van így kell ezekkel bánni.
2023. szept. 18. 19:06
 14/28 anonim ***** válasza:

Lehet úgy gondolta, hogy pl egy kapósabb nő vagy férfi megkéri majd (a nem is olyan távoli jövőben) az A.I. asszisztensét (mert állítólag mindenkinek lehet majd olyan) hogy szortírozza már neki előre a számára leginkább megfelelő jelölteket. Randizni már csak azzal megy el aki az A.I. kiválasztott neki. :D

2023. szept. 18. 19:07
 15/28 anonim ***** válasza:
62%
14. :D
2023. szept. 18. 19:09
 16/28 anonim ***** válasza:
77%

"Ha nem nyomulsz, akkor soha nem lesz párod."

Akkor nem lesz. Aki nyomul, annak nem is kéne.

2023. szept. 18. 19:25
 17/28 anonim ***** válasza:
16. Sosem nyomultam. Bocs.
2023. szept. 18. 19:27
 18/28 anonim ***** válasza:
Arra értettem, hogy egy idő múlva felválthatja az ember végezte moderációt az A.I. a legnépszerűbbnek bizonyuló online platformokon. Így is rengetegen panaszkodnak bizonyos algoritmusokra, már csak ha a társkereső appokat nézzük, nem is hiába próbálnak más, nem erre a célra készült felületeken is ismerkedni, plusz ahol csak lehetséges. És igen, előfordulhatna az is, hogy valaki a mesterséges asszisztensével szortíroztathatja majd a bekapott üzeneteit, még vicces felhangon kívül is. A jövőt ugyan nem tudni, de valahogy a mostani korban némi izoláció megfigyelhető az emberek között az online által - még válasszuk külön a való életet, de előbbinek is van hatása az utóbbira. Még nem annyira, mint ami lehet majd, de az évek előre haladnak.
2023. szept. 18. 19:29
 19/28 anonim ***** válasza:
Kösz, hogy lepontoztok...
2023. szept. 18. 19:43
 20/28 anonim ***** válasza:
91%
A nyomulos csavokbol eleguk van.. latjak ki az aki dugni akar es ki az aki a szemelyukkel is foglalkozik. F
2023. szept. 19. 01:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!