Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyenek a társkeresőkön a nők manapság? (Badoo, Tinder, Facebook társkereső) Lehet ismerkedni? Visszaírnak?
Scammerek és át akarnak menni whatsapp -ra, hogy lehúzzanak.
Btw ti is tapasztaljátok ezt a jelenséget?
Én nem rég kezdtem el újra ismerkedni. Eddig egy kezemen meg tudom számolni hány olyan nővel találkoztam, akiben láttam potenciált. Szerintem pár éve jobb volt ismerkedni.
28/F
#8: Harvardon tanult, Alpokban síelt, Malibun iszogatta a koktélokat, az Eiffel-toronyban meg a Piramisoknál szelfizett, 3 nyelven beszél, Morgan Stanley-nél dolgozik, golfozik, lovagol, modellkedik és állatmenhelyen önkénteskedik... Esetleg még "From: (tetszőleges dunántúli város)" "Lives in: Budapest"
És nem 1-1 szempont, hanem úgy globálisan, összességében. Beleértve a stúdiófotó minőségű képeit.
Szinte nagyítóval kell keresni átlag nőket.
A 9-esről az jutott eszembe, hogy amikor én tindereztem/FB-társkeresőztem, akkor összeszedtem a tipikus tömegcsaj ismertetőit, főleg, ami az Instagramot jelenti:
- kép a Sky Barból/Bazikika környéki drága borozóból,
- pózolás a tihanyi apátság téglafalán,
- pózolás levendula- és/vagy lucernamezőn,
- yorkie vagy pomerániai spitz birtoklása,
- wellness környezetben éppen a medencéből kiszállás lefotózva, az ég felé nézve, hátraomló hajjal,
- akiknek jobban megy, ahogy a 9-es is írta, koktél szürcsölése trópusi tengerparton, akiknek kevésbé, az ugyanez a Lupa-tónál.
Még volt 1-2 ismertetőjel, de már elfelejtettem. Tucat nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!