Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a facebook társkereső?
5
De sajnallak, de tenyleg. Vannak like jaid es meg rad is irnak ezek a pasik...te szegeny, mindjart sirok
Elarulom, nem vagyok ronda. Facebook tarskereso legutobb: bp 25-32 eveseket 4 nap alatt letudtam, ugy, hogy alig like oltam valakit, mert a tobbseg instar..bi, rudtancos, vagy alkesz.
8 match, 3 beszelgetes, 1 beszelgetes volt 2 mondatnal tobb, o is csak panaszkodni tudott es ugye szokas szerint max akkor ment a beszelgetes, ha en irtam, o magatol sosem kommunikalt.
Sz..r az osszes app.
7
Igen. Azok után, hogy felteszek képet magamról (ami azért szerintem nem kis dolog, mert én nem gyáva sz.r módra 350 méterről készült VAGY 15-20-25 éve készült VAGY napszemcsis képet teszek fel), kitöltöm, átgondolom, beállítom. Ezek után Ő lájkol, én visszalájkolom, nem ír. Szerinted? Vagy annyit ír,hogy szia. Ezzel most mit kezdjek? De írtam, még erre is válaszoltam sokszor, hogy szia, sőőőt, volt, hogy megkérdeztem, hogy hogy vagy. Hívj maradinak, de szerintem ha ő kezdeményezett, akkor ő erőltesse meg egy kicsit magát. Mondjuk kérdezze meg ő, hogy én hogy vagyok. Nem nagy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!