Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen tapasztalatai vannak a Facebook társkereső kapcsán?
Normális külsejű és stílusú férfi vagyok, kb 30 hölgynek írtam egy év alatt, egy se válaszolt. Szerintem ezzel mindent el is mondtam a fb társkeresőről.
Természetesen töröltem magam nagy sebességgel.
Ne fűzz hozzá sok reményt, férfiként visszakerülni a "piacra" felér egy gyilkossággal.
Főleg mivel fogalmad sincs mi a helyzet egy hosszú kapcsolat után, gondolom gyakorolni se gyakoroltál ez idő alatt.
Novemberben regisztráltam fel, hát azért ehhez idegzet is kell.
Kb 300 pasival váltottam üzenetet randi ezekből 0 lett.
1,5 hónapja felnéztem újra rá, elkezdtem beszélgetni egy férfivel, nagyon megfogott, 2 nap múlva randira hívott, utazott 200 km hogy lásson, már most együtt vagyunk. Igaz nagyon a kapcsolat eleje, de már elkezdett errefele lakhatást és munkát keresni, higy ne csak hétvégénte tudjunk találkozni.
Eddig 18 férfiből 3 akadt akivel találkozót beszéltünk meg.
Ebből 2 lemondta aznap.
Csak írkálnak azóta, de semmi.
A 3. viszont ő vele úgy voltam hogy annyira nem jött be, és nem mentem bele a találkozóba. De lehet rosszul döntöttem, mert lehet èlőben más lenne. De már ciki lenne ráírni, ez így marad.
Amúgy elég fárasztó egy idő után ugyanazt elmondani.
Az egyik ami nem tetszik...szia mit dolgozol? Ezzel is indítanak. Erre már nem is válaszolok, mert nem vagyok aranyásó és ez miféle kezdés??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!