Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aszexuális facebook társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aszexuális facebook társkereső csoportról tapasztalat?

Figyelt kérdés

Tervezek belépni, de nem tudom, hogy van-e értelme.

Kicsit már reményvesztett vagyok :P :D

23/F

2021. júl. 24. 19:13
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
A jo hir, hogy az osszes ismerosod latni fogja a hirfolyamban. En biztos, hogy semmi ilyet nem Facebookon csinalnek, hacsak nem masik profilomrol.
2021. júl. 24. 19:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Oh, ezt mondjuk jó tudni...
2021. júl. 24. 19:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem lekváros bukta. :)
2021. júl. 24. 21:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Privát csoport, nem látják mások hogy mit posztol.

Amúgy én azt tapasztaltam még beszélgető partnert is nehéz találni aszex csoportokban. A legtöbb embernek nincs témája, vagy csak magáról akar beszélni. Mintha pszichológusnak tekintenének.

A tagok többsége Pest környéki, tehát ha vidéki vagy bivalybaxnádról, akkor a közelben senkit se fogsz találni.

Szerintem lépj be, próbáld ki, ha nem tetszik akkor kilépsz.

2021. júl. 25. 07:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Tag voltam.

Pár hónapig bírtam. :D

Persze, egy próbát megér, de én ott értelmes embert nem láttam. A legtöbbüknek nagyon komoly frusztrációi vannak (jó, ez mondjuk részben érthető azoknál, akik egész életükben az árral szemben úsztak, és folyamatosan kapták a támadásokat, de azért az ottani tagok többségénél ez jóval túlmutat a reális szinten), az egyik tag szabályos patáliát csapott, és napokon át az ő rinyájával, meg becsmérlő és lenéző monológjaival volt tele a csoport, csak mert zokon vette, hogy a barátnője szeretné, hogy a "szeretlek" szót kimondja. Oké, persze, ez csak egy tag, le lehet tiltani. :D De a gáz az, hogy a többség teljes mértékben egyetértett vele.

Aztán a csoport egyik szószólója az, akinél idétlenebb kérdéseket még akkor is nehéz lenne feltenni, ha valaki direkt provokálni akarná a másikat. Le van ragadva azon a szinten, miszerint mi aszexuálisak AKARTUNK lenni, és naponta megkérdez valamit azzal kapcsolatban, hogy miért DÖNTÖTTÜNK úgy.

Aztán a tagság egy jelentős része nem aszexuális, hanem egyszerűen semmi nem jó neki (vagy épp vele nem bírja ki senki 5 percnél tovább), és kb. Pamela Andersonnal több esélye van bárkinek összejönni, mint vele. Ő elkönyveli magában 2 mondat után, hogy nem vagy szimpatikus, és ezt kb. mindenkivel eljátssza.

Aztán persze vannak, akik nem társat keresnek, és van párkapcsolatuk, oda csak panaszkodni járnak, hogy mennyire rossz, hogy a párjuk miatt rendszeresen kell szexelniük. (WTF?? Akkor miért nem szakítanak? Miért nem jönnek össze olyannal, aki szintén aszex, vagy akinek ez tök lényegtelen dolog? Mert van olyan, nem is kevés.) A kevés maradéknak meg olyan rigolyái vannak, vagy olyan mértékben a szlső pontján van az aszexuális spektrumnak, hogy az már egy átlagos aszexnek is sok. Csak egy példa: én ugyan nem vagyok aszexuális, de jól megvagyok szex nélkül is. Oké, jólesik, ha ritkán egyszer-egyszer kinyalhatom a lányt (de nem elvárás), meg ha összebújhatok vele, de ez minden. Hát.. volt, akinél az is ledobta a láncot, hogy én az ölelést, meg a kézenfogva sétálást nem utasítom el. Hogy én mennyire gusztustalan perverz vagyok, stb. Hogy merek egyáltalán ilyesmit megkérdezni?

Aztán volt, akinél az verte ki a biztosítékot, hogy én végzek önkielégítést... mert ő aszex, neki ez nem fér bele. (Logika, ne hagyj el...) Összesen egy olyan nővel beszéltem onnan, aki normálisnak tűnt. Egész jól elbeszélgettünk, aztán összejött egy random f*ckboyjal. Oké.

2021. júl. 26. 13:09
 6/6 A kérdező kommentje:
#5 Hát... Ezt akkor elengedem :D
2021. júl. 26. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!