Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, miért mondják a mai 20-asok és 30-asok, hogy nehéz manapság ismerkedni? Főleg a férfiak? Nagyvárosokban és kisvárosokban is így érzitek ezt?
Ugyanolyannak látom a helyzetet most is (27 évesen), mint 17 évesen is láttam. Semmit sem változott.
Egyáltalán nem nehéz ismerkedni, de olyat találni, akivel tényleg komolyan tudnám elképzelni, igen. Ez viszont 10 éve is így volt.
Négy harminc körüli/feletti nőismerősöm van, akiknek nincsen társa.
Amikről beszámolnak, az alapján tényleg az a szituáció, amiről írsz, tehát a megváltozott ismerkedési szabályok, igények, online társalgás stb. Pl. egyikük szerintem teljesen rossz applikációt használ, Badoo, Tinder, és ettől vár komoly kapcsolatot...
Másiknak nagyon határozott elképzelései vannak, sajnos ez eléggé sok emberre igaz, nekem is határozott elképzelésem volt külső alapján (orrforma, haj), de nekem szerencsém volt.
Meg amit még mondtak, hogy sokan teljesen mást írnak magukról, más fotó, szépítés, vagy ők képzelik túl idealisztikusan a jelöltet és akkor kopp lesz találkozásnál.
Tehát amiket elmondanak az alapján nekem is úgy tűnik, könnyebb volt 10 éve ismerkedni.
Férfiaknak tényleg nehéz, mert az interneten tényleg napi 100 levelet kap egy nő, és ha egy hónap alatt mondjuk társat akar találni, akkor 3000 férfi közül választ 1-et, és annak az 1-nek neked kell lenned. Ki kell tűnnöd a tömegből.
Jó persze mondhatni, hogy ez csak netes ismerkedés, miért nem élőben ismerkednek. Mutass nekem olyan szórakozóhelyet vagy munkahelyet ahol nincs sokkal több férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!