Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom úgy hogy manapság a férfiak akarnak ismerkedni a nők meg nem?
Figyelt kérdés
Facebook csoportokban társkereső oldalakon, ismerkedős helyeken, mindig a férfiak sokkal aktívabbak, nők meg nem akarnak ismerkedni... van barátom... közben nincs is, nem válaszolnak társkereső oldalakon, hitetlen passzivitást látok a nők terén, férfiak sokkal aktívabbak mintha férfiak sokkal jobban akarnának kapcsolatot a nők meg nem2023. szept. 18. 18:10
1/28 anonim válasza:
Azért csak volt már nőd, nem?
2/28 anonim válasza:
Én szeretnek kapcsolatot, viszont interneten ismerkedni nem szeretnék
3/28 anonim válasza:
2. Pedig élőben is mi vagyunk ott :D Nem vagyok ufó, velem is simán szembetalálkozhatsz az utcán xd
4/28 anonim válasza:
Nem a nőkkel akarnak ennyien és ennyire megismerkedni, hanem a p*ncijukkal.
5/28 anonim válasza:
4#
A nők sem férfiakkal, hanem a pénztárcájukkal meg az autójukkal. Nem tapasztalatból, csak gondoltam mondok erre egy ugyanilyen fszságot.
6/28 anonim válasza:
Tudom :D De élőben egyből érzem milyen a vibe köztünk, neten meg nem.
7/28 anonim válasza:
6. Ez igaz. Hát....puding próbája az evés.. vagy mit szoktak erre mondani...
8/28 anonim válasza:
Lehet mar elegük is van belőle pont, hogy online mindenhol ír nekik valaki, ha akarják, ha nem. Raadásul amilyen stílusban is tudnak egyesek megnyilvánulni, nem csodálom, hogy egyre kevésbé nyitottak internetes felületeken. A dömping ezt teszi, én is érzem a másik oldakról a hatásat, évekkel ezelőtt azért valahogy nem volt ilyen körülményes egy szimpla beszélgetést sem kezdeményezni a nőkkel. Ez van jelenleg. Majd ha az A.I. is fog még szortírozni, az lesz egy jó történet.
9/28 anonim válasza:
A nők is akarnak. Csak éppen ők nem nyomulnak non-stop.
10/28 anonim válasza:
9. De figyu. Ha nem nyomulsz, akkor soha nem lesz párod. Ez így működik. A férfit senki nem fogja leszólítani. Muszáj neki kezdeményeznie. Nem úgy volt? (mondom ezt úgy, hogy én utálok kezdeményezni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!