Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy itt gyakorin jelenlévő nő nagyjából ilyen lenne a valóságban is?
Itt NEM a külsőre gondolok hanem a gondolkododásmódra párkapcsolathoz való hozáállásra stbre...
Most akkor letagadod, amit írtál 59?
"Ne haragudj, de amit itt a legtöbb nő művel (pl. most te is), az egyszerűen vállalhatatlan"
Mégis mit művelek le? Azt, hogy meg merem jegyezni, hogy napi szinten ömlenek a gusztustalanabbnál gusztustalanabb, elmebeteg "ötleteket" felvető kérdések bizonyos férfiaktól, így nem kicsit kelt nevetséges hatást kijelenteni, hogy itt márpedig a nők azok, akik telesírják a gyk-t? 5 percen belül szerintem 10 kérdést is ide lehetne linkelni, amiben férfiak nyafognak és fröcsögnek a nőkre, egy nap nem telik el, hogy ne íródna ki minimum 4-5 hasonló kérdés, de gondolom ezekkel nincs gond, ez nem érdemel említést. Ellenben a női szekció.
Azokról a férfi válaszolókról írtam, akik pl az 52-es és 54-es kommenten említett típusú kérdéseket irkálják ki minden áldott nap. Ha te nem tartozol közéjük, akkor miért is veszed magadra? Tudod, akinek nem inge..
"Persze, hogy nem. Nem is akarod ezt látni."
Pont, mint ahogy te sem akarod látni azt a tömérdek nők jogainak csorbítását célzó, elmeháborodott és fröcsögő kérdést, amit kitermelnek itt magukból néhányan. Én nem tagadom és nem is tagadtam egy pillanat erejéig sem, hogy a női oldalról is van hasonló verzió, én csupán azt írtam, hogy vicces azt állítani, hogy márpedig kizárólag a nők azok, akik itt telesírják a kategóriát, miközben majd minden 3-4. kérdés valami incel nyavalygás.
"Ja, pl. ahogy itt a nők?"
Megakadtál ezen az egy darab kérdésen és nem tudsz tovább lépni? Most akkor én is soroljak kérdéseket, ahol meg pont az ellentétje megy? Csak mert annyi van, mint Dunában a víz.
Mutasd már meg melyek voltak itt egyébként a férfiakat ok nélkül szidó, fröcsögő és általánosító kommentek? Lehet nem ugyanazt jelenti számunkra az általánosítás/szidalmazás/fröcsögés....
Az elején emlegetett link - ahol elvileg ok nélkül nekitámadtak a kérdezőnek a női kommentelők - pedig továbbra sem került velünk megosztásra. Mily meglepő. Esetleg nem te emlegetted azt a kérdést, csak mert a pipák száma és a stílus feltűnően hasonló..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!