Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy itt gyakorin jelenlévő nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy itt gyakorin jelenlévő nő nagyjából ilyen lenne a valóságban is?

Figyelt kérdés

[link]

Itt NEM a külsőre gondolok hanem a gondolkododásmódra párkapcsolathoz való hozáállásra stbre...

2023. szept. 14. 20:05
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
5%

#50: Dehogy vagyok vicces és nem is trollkodok. Kár, hogy nehéz a felfogásod.

És tádááám, ismét megtörtént az egyik szokásos női dolog: Trágárkodás, mert tartalom nincs.

Ne haragudj, de vállalhatatlanok vagytok.

2023. szept. 15. 09:08
 52/61 anonim ***** válasza:
34%

A nők sírják tele ezt a kategóriát?? :D:D Miközben napi szinten legalább 3-4-5 kérdés is születik arról (ha nem több), hogy a nők milyen csúnya gonosz lények, felszínesek is, anyagiasak is, miért nem osszuk újra fel a jó nőket, miért nem iktatják alaptörvénybe a szexuális jogokat, miért nem elégednek meg a csinos nők a kövér átlagos és/vagy ronda és/vagy csóró egyszerű melóssal, milyen jó lenne, ha itt is háború lenne és meghalnának a “chadek”, miért olyan gonoszak a nők, hogy nem fekszenek be puszta jófejségből szegény incelek alá, ez milyen önző dolog már, gonoszak, amiért nem segítenek a szex nélkül tengődő pasiknak, a nemi erőszak az igazából egy kis semmiség azért cserébe, hogy egy hányatott sorsú férfi végre szexhez juthat és még jövő hét végéig sorolhatnám. Persze sokszor mindezt minősíthetetlen stílusban. És akkor a nők sírják tele ezt a kategóriát…. Vicces.

Nem mondom, hogy nincsenek ilyen jellegű kérdések is nőktől, mert vannak, de messze eltörpülnek a magukat férfinak nevező kisfiúk rendszeres, napi szintű nyavikolása mellett.

2023. szept. 15. 09:42
 53/61 anonim ***** válasza:
69%
Érdekes módon ennek ellenére a kommentek között a nők szoktàk mindig nyomda festéket nem tűrő módon szidalmazni a férfiakat nem a férfiak a nőket.
2023. szept. 15. 09:52
 54/61 anonim ***** válasza:
23%
Mármint annak ellenére, hogy közlik velük szegény ártatlan férfiak, hogy nekik igen is be kéne feküdniük bárki alá és igen is meg kéne elégedniük egy lusta, dagadt, ronda pasival vagy hogy ne csodálkozzanak, ha megerőszakolják őket vagy hogy el kéne tűrniük, hogy “kirendeljék” őket számukra kicsit sem vonzó férfiakhoz és szexet kényszerítenek rá, esetleg annak ellenére, hogy közlik, hogy a kéretlen fogdosással, taperolással, szexuális zaklatással nincs semmi gond vagy hogy azért mert nem hajlandóak azzal segíteni az inceleken, hogy befeküdnek alájuk meg is érdemelnék, ha nyugodt szívvel néznék végig, hogy az utcán zaklatják/bántalmazzák őket?! Ja valóban, erre tényleg halál kedvesen-rendesen kellene válaszolni. 🤦🏻‍♀️ Az incelek is bicskanyitogató, kritikán aluli stílusban fröcsögnek, de gondolom az nem baj, dehogyis. Bezzeg ha egy nő hasonló stílusban nyilvánul meg, az egyből fel van nagyítva.
2023. szept. 15. 10:03
 55/61 anonim ***** válasza:
32%

#52: Esetleg neked kéne feltenni a kérdést, ha már előjött, hogy ki viccel: Ugye, viccelsz?

Jön naponta 3-4-5 kérdés, hogy a nők milyen rosszak? Valóban. És majdnem ugyanennyi kérdés, hogy a férfiak milyen rosszak.

És akkor nézzük a válaszokat! Kb. ír 3-4 incel, melléjük meg szidja a férfiakat legalább 10 nő. Ja, hogy újra csak a szelektív látás?

"Nem mondom, hogy nincsenek ilyen jellegű kérdések is nőktől, mert vannak, de messze eltörpülnek a magukat férfinak nevező kisfiúk rendszeres, napi szintű nyavikolása mellett."

Nem, az a helyzet, hogy itt is megnézve a válaszokat, valahogy több nő nyivákolt. És valahogy trágár szöveget is csak nő írt.

És mondjuk, olyat sem írtam én és más sem ennél a kérdésnél, mint ami az #54-es válaszban van írva, mégis letépnétek a fejünket.

Éééés ismét megtörtént a szokásos is, ha itt ír egy férfi és nem istenít minden nőt, automatikusan jön az incel kártya. Nem, rohadtul nem vagyok incel. Kb. naponta le kell írni ezt és azt is, hogy nem bírom az inceleket? Hányszor kell leírni ahhoz, hogy felfogjatok egy ennyire egyszerű dolgot?

Ne haragudj, de amit itt a legtöbb nő művel (pl. most te is), az egyszerűen vállalhatatlan. Nem, nem csak az inceleknek, hanem minden értelmes férfinak és nőnek is. Volt, hogy pár kérdést megmutattam nő ismerőseimnek és kb. köpni-nyelni nem tudtak, hogy itt milyen szinten írnak a nők. (Gondolom, itt majd megint jön a kamu kártya, mert ez sem fér bele a burok világotokba.)

2023. szept. 15. 10:10
 56/61 anonim ***** válasza:
60%

Hagy semmi értelme leállni itt vitázni a nőkkel.

2023. szept. 15. 10:33
 57/61 anonim ***** válasza:
74%

Az a vállalhatatlan, hogy le merem írni az incelek napi szinten sírják tele a kategóriát a sokszor teljesen elmebeteg kérdéseikkel és elképzeléseikkel és fröcsögnek “a nőkre” így összeségében? Aha, oké.

Egy szóval nem írtam, hogy TE személy szerint incel vagy, szóval jó lenne, ha nem adnál szavakat a számba.

Valahogy nagyon nem azt látom, hogy naponta pont ugyanannyi férfiakat szidó kérdést tesznek fel, mint amennyi nőket szidó és kritizálót. Az incelek is megjelennek minden jellegű kérdés alatt és szidják a nőket, általánosítanak, gyűlölködnek, aztán meg sír a szájuk, ha a nők erre reagálnak abban a stílusban, amiben azt ők is tették.

Ennél a kérdésnél is hol és miről nyivákolt több nő?? Legelső kommentek is teljesen normális stílusban íródott női válaszok, amire máris jött a vagdalkozás, hogy persze most ezt mondja, de aztán mást tesz és bezzeg ha férfi írna ilyet. Amikor link lett kérve, hogy ugyan hol van az a kérdés, amiben elvileg normálisan leírta a kommentelő férfi az igényeit és cserébe szétszedték, akkor valahogy eltűnt az illető, linket természetesen nem kaptunk, hogy amúgy miről is van szó. Utána meg oldalakon át vitatkozott egymással néhány kommentelő. 🤷🏻‍♀️

Én nem állítottam, hogy a nők között ne lenne olyan, aki általánosít és fröcsög a férfiakra, de továbbra sem a nők teszik fel a fent említett gusztustalan kérdéseket, miszerint a nőknek csak legyen szépen mindegy ki az illető, feküdjenek be bárki alá, legyen jófejek, segítsenek a testükkel a kiéhezett férfiakon, nem ők akarnak szexet erőszakolni másokra és nem is ők kívánják mások halálát, mert hogy erre is volt már nem egyszer példa.

2023. szept. 15. 10:46
 58/61 anonim ***** válasza:
7%
#57 figyelj már, ha ti ennyire szídjátok az inceleket, amit abszolút megértek hogy miért, akkor hogy lehet hogy a másik, a női oldal ugyanolyan, sőt sokszor még undorítóbb és gyűlölködőbb femcel tagjai meg teljesen rendben vannak? Mert van pár incel a kategóriában akik kérdéseket spamelnek, ezt látom én is, egyértelmű. De közben a férfigyűlölő, mindenért a férfiak a hibásak, és aki nem ért egyet az incel féle feminácik meg vannak már többször annyian mostanra. És a normális kérdésekben is a férfiakat gyalázzák mindenért, általánosítva! Az nem probléma? Vagy csak a szokásos kettős mérce? És kérlek ne vedd támadásnak, téged még józannak és normálisnak látlak, de nagyon gáz nők vannak itt, és egyre többen. Egyre bicskanyitogatóbb stílusban. Szerintem ez mostanra sokkal nagyobb probléma, mint maguk az incelek, az a pár darab kérdésismétlő.
2023. szept. 15. 10:52
 59/61 anonim ***** válasza:
21%

#56: Jogos. Vitára mondjuk itt kevés nők képes.

#57: "Az a vállalhatatlan, hogy le merem írni az incelek napi szinten sírják tele a kategóriát a sokszor teljesen elmebeteg kérdéseikkel és elképzeléseikkel és fröcsögnek “a nőkre” így összeségében? Aha, oké."

Hol írtam ezt? Sehol. Szimplán eltúlozzátok, hogy mennyi incel van és figyelembe sem veszitek, hogy mennyi ugyanolyan szintű nő.

Továbbá mindenkit automatikusan incelnek tituláltok, aki nem nyomja az agymenéseitek. Esetleg felmeri hívnia figyelmetek, hogy talán valamiben tévedtek.

"Egy szóval nem írtam, hogy TE személy szerint incel vagy, szóval jó lenne, ha nem adnál szavakat a számba."

A férfi válaszolókról írtál, akik itt "sírnak". Hát, én itt sírok, férfi is vagyok, szóval magamra vettem. És sokszor meg is kaptam már, de csak itt.

"Valahogy nagyon nem azt látom, hogy naponta pont ugyanannyi férfiakat szidó kérdést tesznek fel, mint amennyi nőket szidó és kritizálót."

Persze, hogy nem. Nem is akarod ezt látni.

"Az incelek is megjelennek minden jellegű kérdés alatt és szidják a nőket, általánosítanak, gyűlölködnek, aztán meg sír a szájuk, ha a nők erre reagálnak abban a stílusban, amiben azt ők is tették."

Ja, pl. ahogy itt a nők?

"Ennél a kérdésnél is hol és miről nyivákolt több nő??"

Nagyjából mindenről. Ha ennyire átugrod ezeket, akkor lényegében a semmiről beszélünk.

2023. szept. 15. 10:52
 60/61 anonim ***** válasza:
33%

#58 De honnan veszed, hogy csak pár incel van és azt honnan, hogy sokkal több femináci? Valami csoda folytán be tudod azonosítani ki, kicsoda? Szerintem ahogy az incelek között, úgy a femcelek között is simán előforduló jelenség, hogy ugyanaz az x felhasználó írkál.

"És a normális kérdésekben is a férfiakat gyalázzák mindenért, általánosítva!"

De hol? Kérlek linkelj már ezekből az állítólagos tök normális kérdésekből, ahol a semmiből megjelennek nők mindenért is a férfiakat szidni. Tényleg kíváncsi vagyok most már miről van szó, mert valóban volt, hogy láttam már én is 1-2 ilyen jellegű kommentet, de nagy ritkán, nem rendszeresen. Amit annál többször látok, hogy megjelenik az incel szekció elhordani a nőket és ERRE jön válaszul a nők reakciója.

Az általánosítás, a szitkozódás, a trágárkodás pont ugyanúgy gáz mindkét oldalról, egy szóval nem állítottam és nem is állítom, hogy a nők részéről ez oké, a másik részről viszont nem.

2023. szept. 15. 11:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!