Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy itt gyakorin jelenlévő nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy itt gyakorin jelenlévő nő nagyjából ilyen lenne a valóságban is?

Figyelt kérdés

[link]

Itt NEM a külsőre gondolok hanem a gondolkododásmódra párkapcsolathoz való hozáállásra stbre...

2023. szept. 14. 20:05
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
30%

"amikor valaki ezt tényekkel megcáfolja"

Csak jönne már valaki tényekkel végre.

2023. szept. 14. 21:28
 22/61 anonim ***** válasza:
27%
Most is kértem linket a 10-estől. Állítja, hogy a normális kérdését szétszedték, és nem linkeli be. Tényeket várok, de nincsenek.
2023. szept. 14. 21:30
 23/61 anonim ***** válasza:
30%

#24: Ja, hát rengetegszer várunk nőktől itt tényeket, csak ritkán hozzák össze... :D

De, egyébként fentebb írtam tényt, hogy több férfi több nőt húz be tinderen, mint fordítva. Egyből jött a mellébeszélés.

Nem bírom az inceleket, nagyon nevetséges "érveket" hoznak, de az itteni női többség gyakorlatilag ugyanezt tolja. Tényleg nem számít a legtöbb itteni nőnek semmiféle tény.

Pl. ha úgy van megfogalmazva a kérdés, simán elszidják itt a nők a férfiakat, hogy mennyire igénytelenek társkeresés terén, minden jó nekik. Máskor meg azért szidják őket, hogy húúú, a férfiak elvárásai nagyobbak.

2023. szept. 14. 21:31
 24/61 anonim ***** válasza:
29%
#15 vagyok, 32 éves nő, ha hiszitek, ha nem. A véleményemet tartom, a gazdag vállalkozó típusnak ez a nő már öreg, a gazdag értelmiségi férfiaknak pedig hülye. Olyanokon megbuknak nála a férfiak, hogy szőrös a mellkasa, hiányzik egy foga. Nem is szerelmet és társat keres, hanem státuszt egy férfin keresztül. Mert nekem ne mondja senki, hogy 10/3 lesz élete szerelme a szőrös mellkasa miatt. A másik lehetőség, hogy nem akar társat találni, ezért keresi ezeket a nyomorult kifogásokat.
2023. szept. 14. 21:41
 25/61 anonim ***** válasza:
32%

"De, egyébként fentebb írtam tényt, hogy több férfi több nőt húz be tinderen, mint fordítva. Egyből jött a mellébeszélés."

Nem szóltam hozzá, nem ismerem a tindert és nem vágom a statisztikákat.

"mennyire igénytelenek társkeresés terén, minden jó nekik. Máskor meg azért szidják őket, hogy húúú, a férfiak elvárásai nagyobbak"

Mert mindkettő igaz.

Ha Magyarországon a férfiak 40%-a 190 centi felett lenne, másik 40% 160 alatt, a maradék 20 a kettő közt, akkor igaz lenne az is, hogy túl magasak a fiúk, és az is, hogy túl alacsonyak. Csak nem ugyanazokra a srácokra lenne igaz.

Sok férfi úgy van vele, hogy neki bármi jó, beleélvez, és sok van úgy, hogy azt is meg akarja mondani, hány szemöldökszálad lehet. Ez a két halmaz nem metszi egymást. Pontosan az arany középút hiányzik. Hogy egy férfinak normális elvárásai legyenek. "Tetsszen nekem a nő külsőre." Ez egy normális elvárás. "5-össel kezdődjön a súlya." Na ő soha nem lesz boldog.

2023. szept. 14. 21:41
 26/61 anonim ***** válasza:
0%
27-es, magadról beszélsz egyes szám háromban, vagy kiről?
2023. szept. 14. 21:42
 27/61 anonim ***** válasza:
19%

#28: "Nem szóltam hozzá, nem ismerem a tindert és nem vágom a statisztikákat."

Ja, hogy akkor amúgy miért kéred ki magadnak, hogy nem hozunk tényeket, ha nem is vágod őket?

"Mert mindkettő igaz."

Lehetetlen mindkettő fele általánosítani. Most akkor vagy igénytelen a többség, vagy irreálisan nagyok a többség elvárásai. Mert ezeket a többségről írták.

De, valóban nehéz így tényt hozni, ha a logikát is messziről elkerülitek.

"Csak nem ugyanazokra a srácokra lenne igaz."

Attól még lenne egy TÖBBSÉG és egy ÁTLAG. Mert ilyesmiket raknak ám hozzá a válaszokhoz. Meg eleve így vannak a kérdések is sokszor megfogalmazva.

"Sok férfi úgy van vele, hogy neki bármi jó, beleélvez, és sok van úgy, hogy azt is meg akarja mondani, hány szemöldökszálad lehet. Ez a két halmaz nem metszi egymást. Pontosan az arany középút hiányzik. Hogy egy férfinak normális elvárásai legyenek. "Tetsszen nekem a nő külsőre." Ez egy normális elvárás. "5-össel kezdődjön a súlya." Na ő soha nem lesz boldog."

Na, ennyit erről. Az a középút ott van és a többség ilyen. Ha te ezt nem látod, akkor minek írjunk bármit? Minek akarsz tényeket? Te tök jól eldöntötted, hogy a férfiak többsége gáz és ennyi.

Őszintén: Ezen milyen tény változtathatna? A tévképzeteiteken maximum pszichológus segíthet.

2023. szept. 14. 21:45
 28/61 anonim ***** válasza:
3%
#26 vicces mert én is valami hasonlót akartam pont mondani, a te írásodtól függetlenül is. Hogy az incelek nekem se a szívem csücskei. Néha zavarnak az ismétlődő kérdéseik, az is zavart hogy annó még naívabb koromban próbáltam segíteni, jó tippeket adni egyeseknek, de ignorálták és főleg csak a panaszkodás, kifogáskeresés ment tovább. Nem útálom őket mint az itteni többség, de nem kedvenceim. Viszont! Azt szeretném hozzátenni, hogy engem eddig soha egyetlen incel se pontozott le. Nem viselkedett velem gyomorforgató módon, szídva, személyeskedve, kiforgatva a mondanivalómat. Nem volt velem gúnyos, rosszindulatú, és nem hazudtolta meg amit állítok, engem és általánosítva a férfiakat állítva be minden rossznak. Ellenben elég sok lett az itteni femcel / femináci nő - nem tudom a helyes terminológust de talán ez fedné a legjobban - akikből süt a gyűlölet és megvetés és rosszindulat. És én igazából már csak azt nem értem, hogy akkor mire is fel van ez az egész morális fölény? Ha a tényeket nézzük, rosszabbak mint az incelek, hiszen ők igazából nem nagyon ártottak itt senkinek, a folyamatos panaszkodásokat leszámítva. De amit az ellentétes női oldalról látok és kapok, meg főleg a mennyisége, lehetnek vagy tízszer annyian mint az incelek maguk, na az valami félelmetes.
2023. szept. 14. 21:47
 29/61 anonim ***** válasza:
53%
#29 A tiktokos nőről, csak azért írtam az elejére a saját nememet és a koromat, mert valaki (talán pont te) megvádolt, hogy pasi vagyok.
2023. szept. 14. 21:48
 30/61 anonim ***** válasza:
29%

"Azt szeretném hozzátenni, hogy engem eddig soha egyetlen incel se pontozott le."

Ezt honnan tudod?

2023. szept. 14. 21:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!