Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy itt gyakorin jelenlévő nő nagyjából ilyen lenne a valóságban is?
Itt NEM a külsőre gondolok hanem a gondolkododásmódra párkapcsolathoz való hozáállásra stbre...
"amikor valaki ezt tényekkel megcáfolja"
Csak jönne már valaki tényekkel végre.
#24: Ja, hát rengetegszer várunk nőktől itt tényeket, csak ritkán hozzák össze... :D
De, egyébként fentebb írtam tényt, hogy több férfi több nőt húz be tinderen, mint fordítva. Egyből jött a mellébeszélés.
Nem bírom az inceleket, nagyon nevetséges "érveket" hoznak, de az itteni női többség gyakorlatilag ugyanezt tolja. Tényleg nem számít a legtöbb itteni nőnek semmiféle tény.
Pl. ha úgy van megfogalmazva a kérdés, simán elszidják itt a nők a férfiakat, hogy mennyire igénytelenek társkeresés terén, minden jó nekik. Máskor meg azért szidják őket, hogy húúú, a férfiak elvárásai nagyobbak.
"De, egyébként fentebb írtam tényt, hogy több férfi több nőt húz be tinderen, mint fordítva. Egyből jött a mellébeszélés."
Nem szóltam hozzá, nem ismerem a tindert és nem vágom a statisztikákat.
"mennyire igénytelenek társkeresés terén, minden jó nekik. Máskor meg azért szidják őket, hogy húúú, a férfiak elvárásai nagyobbak"
Mert mindkettő igaz.
Ha Magyarországon a férfiak 40%-a 190 centi felett lenne, másik 40% 160 alatt, a maradék 20 a kettő közt, akkor igaz lenne az is, hogy túl magasak a fiúk, és az is, hogy túl alacsonyak. Csak nem ugyanazokra a srácokra lenne igaz.
Sok férfi úgy van vele, hogy neki bármi jó, beleélvez, és sok van úgy, hogy azt is meg akarja mondani, hány szemöldökszálad lehet. Ez a két halmaz nem metszi egymást. Pontosan az arany középút hiányzik. Hogy egy férfinak normális elvárásai legyenek. "Tetsszen nekem a nő külsőre." Ez egy normális elvárás. "5-össel kezdődjön a súlya." Na ő soha nem lesz boldog.
#28: "Nem szóltam hozzá, nem ismerem a tindert és nem vágom a statisztikákat."
Ja, hogy akkor amúgy miért kéred ki magadnak, hogy nem hozunk tényeket, ha nem is vágod őket?
"Mert mindkettő igaz."
Lehetetlen mindkettő fele általánosítani. Most akkor vagy igénytelen a többség, vagy irreálisan nagyok a többség elvárásai. Mert ezeket a többségről írták.
De, valóban nehéz így tényt hozni, ha a logikát is messziről elkerülitek.
"Csak nem ugyanazokra a srácokra lenne igaz."
Attól még lenne egy TÖBBSÉG és egy ÁTLAG. Mert ilyesmiket raknak ám hozzá a válaszokhoz. Meg eleve így vannak a kérdések is sokszor megfogalmazva.
"Sok férfi úgy van vele, hogy neki bármi jó, beleélvez, és sok van úgy, hogy azt is meg akarja mondani, hány szemöldökszálad lehet. Ez a két halmaz nem metszi egymást. Pontosan az arany középút hiányzik. Hogy egy férfinak normális elvárásai legyenek. "Tetsszen nekem a nő külsőre." Ez egy normális elvárás. "5-össel kezdődjön a súlya." Na ő soha nem lesz boldog."
Na, ennyit erről. Az a középút ott van és a többség ilyen. Ha te ezt nem látod, akkor minek írjunk bármit? Minek akarsz tényeket? Te tök jól eldöntötted, hogy a férfiak többsége gáz és ennyi.
Őszintén: Ezen milyen tény változtathatna? A tévképzeteiteken maximum pszichológus segíthet.
"Azt szeretném hozzátenni, hogy engem eddig soha egyetlen incel se pontozott le."
Ezt honnan tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!