Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy itt gyakorin jelenlévő nő nagyjából ilyen lenne a valóságban is?
Itt NEM a külsőre gondolok hanem a gondolkododásmódra párkapcsolathoz való hozáállásra stbre...
Az a baj, hogy akinek a szövegkörnyezet valahogy elég arra, hogy tudja, hogy a lepontozó 47%-os, nő v férfi, azzal nem lehet vitatkozni, mert nem vagyunk egy szinten. Nem tudok baromi egyszerű dolgokat megérteni helyetted. Nem tudom, hogy nem lehet felfogni, hogy két ellentétes tény igaz lehet egyazon csoport MÁS tagjaira.
Nem tudom, hogy mindig veled akadok össze, vagy általános emberi reakció a megfutamodás.
És direkt írtam emberit, mert a nő ugyanúgy eltűnt a francba, miután linket kértem, mint a 10-es. Szóval én nyitott vagyok bizonyításokra, de nekem megérzések nem elegek.
"Ja, attól lesz igazad, hogy megunja valaki, hogy csak azt a választ fogadod el, ami szimpatikus"
Semmilyen választ nem kapok semmire, csak jó adag rizsát.
#42: Valóban igazad van azzal, hogy nem vagy egy szinten azzal, aki képes logikusan kikövetkeztetni a másik nemét. Valóban nem tudsz egyszerű dolgokat megérteni. (Mondjuk, nem más helyett, hanem magad helyett sem.)
"Nem tudom, hogy mindig veled akadok össze, vagy általános emberi reakció a megfutamodás."
Hát, valószínűleg okkal menekülnek előled az emberek. És nem azért, mert megfutamodnának, hanem kb. olyan, mintha egy falnak beszélne az ember. Átugrálod a lényeget, kirángatsz pár dolgot és lazán mindenre ráhúzod, hogy kamu, nem úgy van és ennyi. Érveket vársz, de neked egy érv sem felel meg, de cáfolni semmit sem tudsz. Miért beszélgetne bárki egy villanyoszloppal huzamosabb ideig? (Persze, egyszerűbb azt gondolnod, hogy jajj, a másik megfutamodik, mint felfognod, hogy vajon miért nem vesznek komolyan.)
"Szóval én nyitott vagyok bizonyításokra, de nekem megérzések nem elegek."
Na, itt pl. a logikát lazán kicserélted megérzésre. Akkor minek mondjon az ember bármit? Tojsz arra, hogy mit írnak neked.
"Semmilyen választ nem kapok semmire, csak jó adag rizsát."
Dehogynem. Volt itt szó a tinderes behúzásokról, az általánosításokról a férfiakkal szemben és a nemekről. Mindegyikről írtam tényeket, logikus dolgokat. Te mindent lesöpörtél az asztalról egy jó adag rizsával. Semmit sem sikerült cáfolni, csak kb. leírtad, hogy a te értelmi képességeid milyenek.
A tinderről leírtad, hogy fogalmad sincs. A férfiakkal szembeni általánosításról, hogy ja, mindkettőt mondhatják, szóval nem vagy tisztában még olyan szavak jelentésével sem, hogy "többség". A válaszolók neméről meg leírtad, hogy te nem tod' ezt megállapítani. Igazából valahogy sosem a tényekre reagálsz, hanem arra, hogy neked nem tetszik vagy nem megy, ezért az a dolog nincs. EZ a rizsa.
#48: Öhm... Mit érzékelek pontosan szelektíven? Hahó, ennél a kérdésnél is lenyomta pár nő a hisztijét. De, bemásoljam a magasságról szóló kérdést, ahol szintén ez megy?
Tényleg mindenért telesírják a nők ezt a kategóriát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!