Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy itt gyakorin jelenlévő nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy itt gyakorin jelenlévő nő nagyjából ilyen lenne a valóságban is?

Figyelt kérdés

[link]

Itt NEM a külsőre gondolok hanem a gondolkododásmódra párkapcsolathoz való hozáállásra stbre...

2023. szept. 14. 20:05
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
0%
fuh nagyon remélem!
2023. szept. 14. 20:29
 12/61 anonim ***** válasza:
24%
10, be tudod linkelni a kérdést?
2023. szept. 14. 20:29
 13/61 anonim ***** válasza:
11%

De ez csak egy videó, és ezek csak szavak... Az igazi realitás ott mutatkozna meg, hogy ez a nő valójában kiket is választ, kikkel jön össze, vagy akár 1-1 buli alkalmával kivel alkalmizik. Mert sok nő nagyon szép dolgokat tud mondani, csak épp akár már aznap megcáfolja ugyanezeket a szép dolgokat a saját viselkedésével és tetteivel. Amit aztán képes még úgy is letagadni, hogy szemtanuk látták de persze ők látták rosszúl az egészet :) Na ezt a fajta szembesítést is itt pl nagyon nem szokták szeretni, elhordják érte az embert mindenféle nőgyűlölőnek. Közben csak nyitott szemmel van, és feltünnek neki az ellentmondások. Meg nem hagyja már magát bevakítani és megvezetni, hamis illúziók által.

Ja és nem ismerem a nőt, szóval az ártatlanság védelmében mondjuk azt hogy igazat mond. De én úgy tapasztaltam, hogy a többségnél nem épp ez a jellemző. Szívesebben nézném a tetteit, beszédesebb lenne minden téren, mint egy nézőknek szóló tiktok videó.

2023. szept. 14. 20:37
 14/61 anonim ***** válasza:
20%
13-as, ez igaz lenne itt mindenkire, nem? Ki mit mond, és ki mit tesz. De egymást sem látjuk mi itt. Nem tudod, ha valaki leteszi a telefont, mit csinál.
2023. szept. 14. 20:54
 15/61 anonim ***** válasza:
14%
Én gyakoris nő vagyok, de semmi közöset nem találok köztem és közte. Szerintem ez a nő már nem fogja kiásni azt az aranyat...bocsánat gyémántot, amit szeretne, mert azok a gyémántok találnak fiatalabb, kedvesebb, szebb nőket. 35 körül ideje lenne azon gondolkodnia, hogy talán benne is vannak hibák, és talán nagyobbak, mint az elfelejtett asztalfoglalás.
2023. szept. 14. 20:56
 16/61 anonim ***** válasza:
23%
Kb., de ehhez képzelj még hozzá jelentős túlsúlyt és jó adag hisztérikát is.
2023. szept. 14. 21:06
 17/61 anonim ***** válasza:
14%

"Én gyakoris nő vagyok"

Én meg részecskefizikus a CERNnél.

2023. szept. 14. 21:09
 18/61 anonim ***** válasza:
53%
Nem szoktam kamut mondani, és el is hittem volna, ha a 35-öt nem keveri bele. Itteni tipikus inceldumát nyom egy "gyakoris nő". (A gyakorin vagyunk, elég lett volna a nő.)
2023. szept. 14. 21:18
 19/61 anonim ***** válasza:
8%

#20: Ja, nem szoktál kamut mondani, de most is bevágtad.

Ne haragudj, de az én környezetemben is hallom nőktől, hogy 30 felett talán már el kéne gondolkozni. Semmi incel szöveg nincs ebben. Beteges, hogy bárminemű kritikát inceldumának állítotok be.

2023. szept. 14. 21:22
 20/61 anonim ***** válasza:
0%

Nem szoktam, mert olyanokra mondják az emberek, hogy kamu, hogy kb valami buborékban élhetnek vattacukor felhőkön.

Oké, azt mondod, hogy ezt hallod... nekem ez semmit nem jelent. Idegen a neten azt mondta, hogy neki azt mondták.

Nekem az a fura, hogy minden kérdésnél egymást húzzák fel a nők, hogy a nagyi is talált kapcsolatot, vagy maguktól mondják, hogy inkább magány, mint a megalkuvás, itt ez alatt a kérdésnél előkerül a nő, aki a mágikus 35-el jön. De más kérdés alatt még nem láttam, hogy hé csajok, 35 felett vegyük lejjebb. Itt megjelenik. Micsoda véletlenek vannak.

2023. szept. 14. 21:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!