Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire gáz, ha ott tartok, hogy külön szólni kell, hogy ne meztelen képet küldjön a nő, viszont azt is külön kérni kell, hogy filter mentes kép legyen, amin úgy néz ki, mint a valóságban?

Figyelt kérdés
2023. febr. 28. 11:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Napi kamu.
2023. febr. 28. 11:58
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
2023. febr. 28. 12:16
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz lehet a számodra, hogy nem vesznek komolyan, mint valódi monogám partnert.
2023. febr. 28. 12:17
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
A férfiaktól is lehetne kérni, hogy ne 5 éves képet tegyenek ki, amin még nem voltak hájasak és kopaszok🤣
2023. febr. 28. 12:18
 5/13 anonim ***** válasza:
97%
4) ugye? Ha ezt előre leszögeztem volna, megspórolok egy megsemmisítően tré randit 😂
2023. febr. 28. 12:38
 6/13 anonim ***** válasza:
46%
Ha nem lenne kamu kérdés, azt mondanám, ne kérj képet, várd meg az első találkozást, de hát ugye a nők is pofa alapján választanak, akkor nektek is úgy kell. Nehogymár lemaradjatok.
2023. febr. 28. 12:56
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
#5 én az ilyenektől egyből el is köszönök. Szórakozzon a nénikéjével.
2023. febr. 28. 13:07
 8/13 anonim ***** válasza:
96%
Ja, neked egyből mindenki meztelen képet küld. Kérés nélkül. Te szegény.
2023. febr. 28. 13:42
 9/13 A kérdező kommentje:
Ugye? Sajnáljatok már egy kicsit. A kérdés pedig nem kamu, nem mindenkinek ugyanazok a problémái. Furcsa, hogy ezen akadtok fenn, a hangsúly a sminkfilter-valóság részen van, ég és föld a kettő.
2023. febr. 28. 13:59
 10/13 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudtad, hogy úgy az igazi, ha még a puncijáról is leretusálja a magic filterrel egy kattintással a borostát? Annyira boomer vagy teee...!

Amúgy az ilyen nőket a való életben milyen arányban dugod meg? Mert ilyenekbe én is futottam már bele aztán az amellett szól, hogy tényleg csaj, hogy volt, hogy videochateltünk is vagy tényleg olyan képet küldött, amit nem szerezhetett a netről (idő, háttér, helyszín, időjárás, évszak, fotózási szög, stb.).

Ami viszont furcsa, hogy ezekkel valahogy sehogy sem lehetett leszervezni randit még úgy sem, ha felajánlottam, hogy leutazom hozzá Egyházasdengelegre.

2023. febr. 28. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!