Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy itt gyakorin jelenlévő nő nagyjából ilyen lenne a valóságban is?
Itt NEM a külsőre gondolok hanem a gondolkododásmódra párkapcsolathoz való hozáállásra stbre...
#31: Egyetértek. Engem mondjuk talált be incel, de talán csak kétszer. Ehhez képest teljesen normális válaszokat, amikkel a környezetemben lévő nők egyetértenek, betaláltak nők. És ezeknek a nőknek a stílusa és lenézése tényleg simán odaverte az inceleket. Ahhoz képest, hogy sokszor rinyálnak, hogy tele van az oldal incelekkel, valahogy sokkal több rosszindulatú nőt látni. És sokkal több szidást a férfiak felé.
#35: Sokszor elég megnézni a szövegkörnyezetet.
Lehetek olyan naiv, hogy megkérlek, egyetlen ilyet linkelj be?
(Múltkor egy srác írt ki kérdést, szexről, hogy bezzeg mikor nő írta ki, mit írtunk neki. Belinkelte a kérdést, kikerestem a válaszom, és megmondtam neki, hogy melyik az. Ugyanazt írtam a nőnek, mint a férfinak.)
"Sokszor elég megnézni a szövegkörnyezetet."
Nekem az nem elég bizonyíték. Tények kellenek. Én is átmehetek egy kérdéshez, hazudhatok akármit.
Komolyan nem hiszem el, azt hittem, legalább a tényekben egyezünk.
#39: Tekintve, hogy fentebb említett tényekre sem voltál képes értelmesen reagálni, így nem, nagyon nem egyezünk a tényekben. Nem, a tévképzeteitek nem egyenlők a tényekkel.
És neeem, nem fog 10-ből 9 ember hazudni folyamatosan, hogy még a pontozása is okés legyen. Az, hogy te gyakorlatilag képtelen vagy láthatóan bármit átgondolni, az nem jelenti ám azt, hogy valami nem tény.
Furcsa, nálam sosem vonta senki kétségbe, hogy férfi vagyok. Vajon miért nem? Vajon miért vágod mindenre rá, hogy hazugság? És így, mégis mit kéne írni neked, ha számodra minden hazugság, ami nem kényelmes a világképednek?
Milyen tényre? (A válasz időpontját írd, mert törlik a kérdéseket.)
Nem azt mondom, hogy hazugság, azt mondom, nem tény. A 47-es lepontozott engem is, a másik nőt is. Akkor ő most mi? Én ezt nem tudom. Kombinálhatnék, de az semmi.
Nekem az nem tény, hogy kis sztorit költök aköré, hogy valószínűleg ki pontozhatott le. Akkor azt mondhatom utána, hogy akit én incelnek képzelek, az nem pontozott le. Ez viccnek is rossz
Mellesleg engem néztek ezen az oldalon már incelnek. Szóval, nem tudom, miért hisznek férfinak. Mert dühös vagy? Mert nem válaszolsz? Mert kombinálsz?
Na de mi van, ha én ezek miatt nőnek nézlek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!