Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy itt gyakorin jelenlévő nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy itt gyakorin jelenlévő nő nagyjából ilyen lenne a valóságban is?

Figyelt kérdés

[link]

Itt NEM a külsőre gondolok hanem a gondolkododásmódra párkapcsolathoz való hozáállásra stbre...

2023. szept. 14. 20:05
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
71%

Ez baromira általános volt, konkrétumokat nem tudtunk meg az igényeiről.

De az első pontot abszolúte osztom, én sem állok össze akárivel, csak hogy leggen valakim. Mielőtt összejöttem volna a párommal, 5 évig voltam szingli, és jól elvoltam.

2023. szept. 14. 20:08
 2/61 anonim ***** válasza:
14%

Hát, igen, elég sokan itt ilyenek. A másik részük simán frusztrált pont azért, mert az értelmes férfiak menekülnek előlük. Nagyon kevés értelmes nőt látni a kategóriában.

És óriási tisztelet annak a kevés normális nőnek, akik képesek értelmesen írni. (Nem, ha te itt most nekiállsz minden férfit lepontozgatni és köpködni, akkor nem ebbe a kategóriába tartozol.)

2023. szept. 14. 20:09
 3/61 anonim ***** válasza:
74%
Nem ennek kellene mindenkinek az alapnak lennie?
2023. szept. 14. 20:09
 4/61 anonim ***** válasza:
37%
A stílusa hagy némi kívánni valót maga után, a szöveg tartalma viszont jogos.
2023. szept. 14. 20:16
 5/61 anonim ***** válasza:
22%

#3: Hmm, azért nézzük már meg árnyaltabban is...

Toxikusság: Alap lenne, hogy nem kell. Ehhez képest hiába hangoztatják sokan, hogy nem akarják ezt, de mégis ehhez vonzódnak és/vagy ők maguk is ilyenek. Pl. itt is amilyen frusztrációt lenyom rengeteg ember, az simán toxikus kapcsolatot eredményez.

Magas mércét nehéz megugrani és tiniszintű emoji mögé rakva: Hááát, furcsa. Amikor férfiak írnak ki kérdéseket, akkor egyből jön, hogy a saját szintjén keressen. Itt meg adott egy flegma, tiniszintű és elszállt igényű nő, de NŐ, ezért már tök alap ez a dolog?

Az a bizonyos gyémánt nagyon el van rejtve: Ez kb. egy hangzatos semmi. Ez a nő sem egy gyémánt. És ez kb. szintén azt írja le, hogy magasan van a mérce.

Szóval nem, egy értelmes nőnek (és férfinak), azért sikerül értelmesebb 3 dolgot összeraknia. Vagy legalábbis értelmesebb tálalással.

2023. szept. 14. 20:17
 6/61 anonim ***** válasza:
29%
Ez nő iskolapéldája az itt gyakorin jelenlévő femceleknek.
2023. szept. 14. 20:17
 7/61 anonim ***** válasza:
59%
Nem értem komolyan, mi a baj. A férfiaknak is ugyanígy kellene gondolniuk.
2023. szept. 14. 20:19
 8/61 anonim ***** válasza:
19%
#7: Ha a férfiak így gondolkodnak, mindennek elszidják őket az oldalon.
2023. szept. 14. 20:20
 9/61 anonim ***** válasza:
59%
Nem látni itt férfit, aki ilyet írna.
2023. szept. 14. 20:23
 10/61 anonim ***** válasza:
28%

#9: Én speciel volt, hogy írtam ki olyan kérdést, hogy jobban válogatok férfiként az átlagnál. Lerészleteztem, hogy belső terére értem.

Na, kb. 10-ből 8 nő betalált, hogy mit képzelek magamról és biztos külső terén elszálltak az elvárásaim, keressek a saját szintemen.

De, amúgy az lepne meg, hogyha itt egy nő látna bármit is, amit nem akar. Gyakorlatilag hardcore szelektív látást írtok folyamatosan.

2023. szept. 14. 20:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!