Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy itt gyakorin jelenlévő nő nagyjából ilyen lenne a valóságban is?
Itt NEM a külsőre gondolok hanem a gondolkododásmódra párkapcsolathoz való hozáállásra stbre...
Ez baromira általános volt, konkrétumokat nem tudtunk meg az igényeiről.
De az első pontot abszolúte osztom, én sem állok össze akárivel, csak hogy leggen valakim. Mielőtt összejöttem volna a párommal, 5 évig voltam szingli, és jól elvoltam.
Hát, igen, elég sokan itt ilyenek. A másik részük simán frusztrált pont azért, mert az értelmes férfiak menekülnek előlük. Nagyon kevés értelmes nőt látni a kategóriában.
És óriási tisztelet annak a kevés normális nőnek, akik képesek értelmesen írni. (Nem, ha te itt most nekiállsz minden férfit lepontozgatni és köpködni, akkor nem ebbe a kategóriába tartozol.)
#3: Hmm, azért nézzük már meg árnyaltabban is...
Toxikusság: Alap lenne, hogy nem kell. Ehhez képest hiába hangoztatják sokan, hogy nem akarják ezt, de mégis ehhez vonzódnak és/vagy ők maguk is ilyenek. Pl. itt is amilyen frusztrációt lenyom rengeteg ember, az simán toxikus kapcsolatot eredményez.
Magas mércét nehéz megugrani és tiniszintű emoji mögé rakva: Hááát, furcsa. Amikor férfiak írnak ki kérdéseket, akkor egyből jön, hogy a saját szintjén keressen. Itt meg adott egy flegma, tiniszintű és elszállt igényű nő, de NŐ, ezért már tök alap ez a dolog?
Az a bizonyos gyémánt nagyon el van rejtve: Ez kb. egy hangzatos semmi. Ez a nő sem egy gyémánt. És ez kb. szintén azt írja le, hogy magasan van a mérce.
Szóval nem, egy értelmes nőnek (és férfinak), azért sikerül értelmesebb 3 dolgot összeraknia. Vagy legalábbis értelmesebb tálalással.
#9: Én speciel volt, hogy írtam ki olyan kérdést, hogy jobban válogatok férfiként az átlagnál. Lerészleteztem, hogy belső terére értem.
Na, kb. 10-ből 8 nő betalált, hogy mit képzelek magamról és biztos külső terén elszálltak az elvárásaim, keressek a saját szintemen.
De, amúgy az lepne meg, hogyha itt egy nő látna bármit is, amit nem akar. Gyakorlatilag hardcore szelektív látást írtok folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!