Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is van úgy hogy egyszerűen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van úgy hogy egyszerűen nincs hol ismerkednie ?

Figyelt kérdés
2023. szept. 14. 14:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/89 anonim ***** válasza:
48%
#70, ezt ala tudom tamasztani, en magamban keresem azt, aki beszukult latoterrel rendelkezik es probalom a dzemeit nyitogatni a vilag fele, hatha sikerul igy part talalnom egy 30as lany szemelyeben
2023. dec. 20. 14:11
 72/89 anonim ***** válasza:
63%

Valóban nehéz de tény hogy nem is akarnak, aki akar tud, mondom ezt úgy hogy sosem volt pasim. Mivel már lövésem sincs hogy milyennek láthatnak mások, ezért fogok felmenni társkeresőre kiváncsi vagyok milyen pasiknak jövök be, na ez a tippem másoknak is.

Nekem mindig az kellet akinek én nem, bár a 4-ből kettő meggondolta volna magát de akkor már felejtős volt. Nyilván próbálkoztak nálam is, de ők meg nekem nem jöttek be. Meg ehhez kell egy erős lelki érettség is ami nekem elég kesőn jött, amikor már egyetemre jártam ott meg inkábba a tanulást választottam, és nem bántam meg. A munkahelyen meg esélytelen alig van pasi azok meg mind idősek.

2023. dec. 21. 07:52
 73/89 anonim ***** válasza:
97%

Ezelőtt 20 éve tiniként egy vidéki megyeszékhelyen élve voltam így. A szórakozóhelyeken csak hülye picsák voltak lent, akiket max meghúzni lehetett, az iskolában midnen csajnak volt pasija és az ismerettségi körömben minden lány csak a Petikének nézett, esélyem sem volt náluk.

végüli a külön angol tanárommal dugtam, mert ő is hasonlóan érzett, erről sokat beszélgettünk és kikezdett velem....

2023. dec. 29. 16:01
 74/89 anonim ***** válasza:
0%

Társkeresőn fogsz kapni napi 20 leveet, mert minden agyjlott megtalál, az is akinek nem twtszel, csak már ki van éhezve.

2023. dec. 29. 16:02
 75/89 anonim ***** válasza:
100%

Látom, ki lett emelve a kérdés, ezért válaszolok (egy másik hasonló kérdésből ismerős lehet, de ott alig voltak válaszolók):

Mindjárt 36 leszek (férfi), bő egy éve kerültem vissza a piacra (nem váltam, gyerek sincs). Engem is érint az a probléma, ami 30 fölött szinte mindenkit: se munkahelyen, se ismerősi körben, még ismerősök ismerősei szinten sincsenek szingli nők, 25 felett szinte mindenki kapcsolatban van. Bő egy év alatt KETTŐ, 31 illetve 34 éves, távolabbi nő ismerős vált el (nincs gyerek), egyedül náluk tudtam élőben próbálkozni. Pontosabban csak az egyiknél, mert a másik azelőtt behapsizott, mielőtt egyáltalán elhívhattam volna, ő azt mondta még nem áll készen...

Marad a "hideg" ismerkedés (értsd full ismeretleneknél tök 0-ról próbálkozni). Táncikálós helyeken már furán néznék ki, maradnak igényesebb borozók és hasonlók, illetve nyáron a kiülős helyek. Csak előbbi zárt terekre az a jellemző, hogy 90% hapsi, a maradék pedig 3-6 fős bandákban ülő nő, akik közül jó, ha 1 db szingli, de az ő barátnői is mindent megtesznek, hogy egy random srác nehogy "elrontsa a csajos estét".

Konditeremben kb. lehetetlen, mert közben zenét hallgat és amúgy sem ismerkedni jár oda.

Hobbi? Nem fogok magamra erőltetni olyat, ami nem érdekel, különösen azért, mert időm sincs felesleges dolgokra. A társas táncot nagyon nem csípem, a zenéhez/festéshez nincs tehetségem.

Marad az online világ minden hibájával, de Bp-n kívül kb. lehetlen és főleg a felhozatal, pontosabban a hiánya miatt. Ne b.ssza már meg, hogy pl. Debrecen és 30 km-es körzetében mindössze kb. 15 fő, 30-34 éves nő van fent Tinderen (külföldiek, kamuprofilok és hétvégi látogatókon kívül). Ebből 2 vállalható, velük nem volt match ééés ennyi, marad a csodavárás egyre kevesebb eséllyel...

Aki idáig olvasta, itt egy kis bónusz infó, mielőtt jönnek a klasszikus gyúrj-öltözz ki-keress pénzt trióval. Újrakezdtem a kondit lassan egy éve, de nem hiszem, hogy a külsővel van a fő gond, mert egy 30 éves, kifejezetten dekoratív kollegina önként(!) jelentkezett szexkapcsolatra. De többet nem akar, mert 8+ éve boldog a párjával...

Komoly végzettségem van, büszke vagyok arra, hogy nem közvetlen munkatársak, távolabbi ismerősök is intelligensnek tartanak.

Pénz? Anonim fórum, ezért leírom, hogy 1,3M a nettóm. De azt csak a legközelebbi ismerősök tudják, hogy az első 100 millióm 29 évesen, a második 100 misit most 35 évesen kerestem meg egyéb ügyletekből (legálisan, adózva). Magyar viszonyok között szerintem ez nem vészes.

És így van havi 1db Tinder-randim, ahol vagy full érdektelen a nő vagy kiderül, hogy a képek évekkel korábban és 30-50 kg-mal(!) karcsúbban készültek... És az idő csak telik, miközben az esélyek exponenciálisan csökkennek.

jan. 25. 23:04
 76/89 NTBS ***** válasza:
80%

Igen. 38 éves vagyok. 7 éve elválltam. Gyerek nincs. A fiatal lányoknak nem kellek, mert öreg vagyok.

A korosztályom zöme csalódott. Szinglik, elváltak.

Vált nők vannak, de nem akarnak nekem szülni.

Akkor minek legyünk együtt?

jan. 26. 11:09
 77/89 anonim ***** válasza:
0%
Soha nem éreztem ilyet, pedig nem vagyok az az eljárkálós típus, de nem is volt rá szükségem. Mindig neten ismerkedtem. Onnan voltak a korábbi kapcsolataim, és ott találtam meg életem párját is.
jan. 26. 15:22
 78/89 anonim ***** válasza:
0%

76.

..." de nem akarnak nekem szülni. Akkor minek legyünk együtt."

Normális nő bottal se piszkál meg amíg ilyen a hozzáállásod.

jan. 26. 15:25
 79/89 anonim ***** válasza:
74%

32 éves vagyok, férfi, elég specifikus érdeklődési körrel (művészetek).

Namármost, ha ezen felül még autisztikus is vagy, akkor ritka nagy mázli kell az egészhez, mert gimi és egyetem után kb. már nem nagyon tudsz hova csatlakozni.

jan. 26. 22:22
 80/89 anonim ***** válasza:

"de nem hiszem, hogy a külsővel van a fő gond, mert egy 30 éves, kifejezetten dekoratív kollegina önként(!) jelentkezett szexkapcsolatra. De többet nem akar, mert 8+ éve boldog a párjával..."

Jó nagy csicska lehet az ember. De mindannyian megéritek a pénzeteket.

Te biológiai ösztönből kielégíted a vágyait, mint alfahím csak éppen azon nem gondolkodsz el, hogy bár a max pozitív dolgokat kapod (punci minden felelősség és kötelezettség nélkül), de ezzel mint a "mit számít, hogy eldobom a műanyag zacskót" elven egy olyan rendszer részesévé válsz, ahol VALIDÁLOD, BUKSISIMIT ADSZ ezeknek a picsáknak, hogy mindent tök korrekt módon csinálnak és ez JÁR NEKIK, mert ők megszülettek és van cici meg punci meg nem híztak el durván, de te ebben az egészben egy eldobható, lecserélhető FUNCIONÁRIUS vagy. Egy bionikus pénisz, aki belé hatol.

Hajrá!

febr. 19. 01:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!