Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van úgy hogy egyszerűen nincs hol ismerkednie ?
1. Szerintem a társasjátékozás egy lehetséges opció, ahol sokan vannak.
2. Kíváncsi lennék, hogy mi a véleményetek rólam. Ha egy tali, utána semmi, az sem baj, csak érdekelne más a szemével mit lát, mint lány.
Van az úgy, de se a házasság, se az utód dolog nem érdekel, meg nem ösztönöz az állam rá, tehát alapból hidegen hagy ez. A fizetésem maximum arra elég, hogy magamat eltartsam. Barátnőim azért régebben voltak, de több éve nincsen nőm és nagyon régen voltam szerelmes, kereskedelemben dolgozom, így van olyan hét mikor a szabadnapom hét elején, vagy hét közepén van és hétvégén melózok, ez sok nőnek nem hiszem, hogy jó opció lenne. Időm sem nagyon lenne egy komoly kapcsolatra emiatt, plusz nem szeretem azt, ha valaki mindig 0-24-ben a nyakamon lóg. Hobbim a kerékpározás, de azt általában egyedül szoktam, mivel szeretek gyorsan haladni, (amúgy is vékony alkat vagyok.) Néha van 1-2 régi jóbarát, akikkel összeülünk sörözni, témázni, beszélgetni, esetleg ritkán van 1-2 házibuli is, viszont ott főleg 30 körüli férfiak vannak. Munkahelyen már nem ismerkedem, mert ott szerintem ciki csajozni. Volt anno melóhelyről is barátnőm, de szakítás után kínos volt egymást kerülgetni, ráadásul a legtöbb nő már olyan helyen is foglalt, továbbá nincs is ott olyan nő jelenleg, aki tetszene nekem. Egyébként nem hiszek abban, hogy mindenkinek van egy társa valahol. Igaz az elmúlt években nem nagyon randiztam, de nem is tartom ezt annyira fontosnak. Facebookot sem használok.
35/F
Igazságtalan, nem igazságtalan sajnos így jár aki olyan környéken lakik, visszafogottabb, nem ismerkedik :/ és ez nem az miatt van feltétlenül mert valaki nem szép.
27 éves létemre nagyon nehéz lenne újrakezdeni az életet így sajnos nem vagyok képes kilépni egy nem jól működő kapcsolatból. Lehetek ostoba, de inkább így vagyok mint megint 2 évre egyedül. Nincs se gyerek, se házasság mégsem vagyok képes, mert lehetetlenség ismerkedni. A legtöbb pasas foglalt vagy nem tudok róla hogy létezik, nem tud róla hogy létezem vagy függőségekkel él.
A jelenlegi kapcsolatomban nincs jelen az utóbbi probléma, de úgy érzem hiába vagyunk egyutt két éve, nem vagyok az első helyen hiába tervezi veem a jövőjét. Néha veszekszünk néha lenyelem mert mit tehetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!