Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is van úgy hogy egyszerűen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van úgy hogy egyszerűen nincs hol ismerkednie ?

Figyelt kérdés
2023. szept. 14. 14:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/89 anonim ***** válasza:
68%

37 éves BUDAPESTI férfi vagyok. Ezt azért emelem ki mert elvileg itt a legnagyobb szelekció de sajnos itt sem könnyebb feltétlenül a helyzet.

Járok most már több mint 1 éve társkereső rendezvényekre ( speed dating, séta-randi stb. ), eddig 0 siker.

Fent vagyok a Facebook dating-en, szerintem az egyedüli valamire való alkalmazás, de nagyon be kell állítani minden szűrőt rajta. Ezen kb. 1-2 hetente van 1-1 találat aki közül általában havi szinten 1-2 azért valóban tetszik is. Elég elenyésző szám.

Tehát a lehetőségek nagyon szűkek. De vannak.

A probléma ezután súlyosbodik csak igazán. Én mint 37 éves független férfi magam mellé egy 30-35 ( de inkább 30-33 ) közötti nőt keresek. Bevallom egyszer családot szeretnék ezért nem keresem a 40 körüli nőket, pedig rengeteg gyönyörű 40-es nő van nyilván.

De ismerkedni, iszonyat nehéz. Nincs meg a kultúrája és segítséget se kap hozzá az ember, a társadalom egyenesen lenézi/kiveti magából az egyedülállókat, hiába van tele cikkekkel a net hogy milyen menő az önismeret meg egyedül lenni, hát nem az. Az ember társas lény.

Szomorú hogy ennyi magányos ember van. Mert sok van, csak nem vagyunk annyira szem előtt.

Sokan fel is adják, pedig abszolút korrekt emberek, rendes emberek, sokszor rendesebbek mint párkapcsolatban élő társaik.

Nem tudom mit lehetne tenni de nagyon szomorú jövő felé tekintünk.

37F incel

2023. nov. 15. 10:09
 52/89 anonim ***** válasza:
100%
Detto.
2023. nov. 15. 22:19
 53/89 anonim ***** válasza:
37%
Basszátok meg en jokepu sportos vagyok 30 as egzisztenciaval , multkor az volt a baj hogy tul kigyurt vagyok meg van tetovalasom, aki szerelmes belem az teljes szellemi, foleg ribik keresnek, de az ertelmes nok azok meg azt hiszik valami tiltott gyumolcs vagyok. Szexre is mar unom ezeket a szaros szilikonlényeket , de a sima atlagosnak meg eszebe se jutok mert fél.vagy a fene tudja
2023. nov. 23. 16:19
 54/89 anonim ***** válasza:
94%
10. Szep mese.. magat nonek kiado ferfi.
2023. nov. 23. 16:35
 55/89 anonim ***** válasza:
85%
Szintén. 39 évesen átlagos kinézetű férfiként már lefőtt a kávé az ember fiának ha van gyermeke is. Az egyedülálló anyukák már nem akarnak ismerkedni.
2023. nov. 24. 09:27
 56/89 anonim ***** válasza:
96%
Nincs igazad 55-ös, nem minden egyedülálló anyuka nem akar ismerkedni, van, aki még vevő lenne rá. Ami érdekes ennél a társkeresésnél, mindenki a másikra mutogat és panaszkodik, legalábbis én így látom, a nők azt mondják nem találnak egy normális férfit, a férfiak a nőkre mondják ugyanezt, nem értem miért nem találják meg egymást az emberek.
2023. nov. 24. 16:08
 57/89 anonim ***** válasza:
100%

#56, ezen már én is gondolkoztam mi lehet az oka... Talán a sok csalódás? Vagy mindenki inkább berendezkedett a szingli életre?

Esetleg annyira irreálisak az elvárások?

2023. nov. 24. 16:50
 58/89 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 57-es. Szerintem jól látod, a sok csalódás is közrejátszik. Illetve, még azt gondolom problémának, hogy nem őszinték az emberek egymással, úgy igazán, ahogy kéne. Mindenki a tökéletest keresi ahelyett, hogy arra törekedne, megtalálja azt a személyt, akivel bár kompromisszumokat kötve, de együtt tudna lenni, élni.
2023. nov. 24. 17:28
 59/89 anonim ***** válasza:
96%
Sziasztok! Testi fogyatékossággal élve, bár élem az életem, mint bárki más, de elfogadnak, mint embert, tehát értékelnek, jónak tartanak, de társként nem vállal fel senki, ez van.
2023. nov. 24. 17:44
 60/89 anonim ***** válasza:
100%

Extrovertkent, ugy, hogy a 4 eves kepzesem alatt egy evet kulfoldon voltam. Oszinten? Kiraly volt az eletem, de ez alatt volt egy eves kapcsolatom, egy be nem teljesult ismerkedesem (eloben) amibol nagy nehezen kiverekedtem magam, majd ismet tinder (most) egy iszonyat toxic emberrel ismerkedtem, 4 honapig kepes voltam benne lenni.

Hogy latom magam? 23 leszek. Pontosan 5 eve voltam utoljara szerelmes, azota is emlekszek az elmenyre. Ugy erzem pont ugyanott tartok, lassan lediplomazva mint akkor 18 evesen. Parkapcsolatok teren nullan allok, kiveve hogy van szexualis tapasztalatom meg volt 1 evig parkapcsolat. Igazi szerelem nem, cserebe jo sok pofanveres es csalodas igen.

Nem jarok uj tarsasokba mar, nem botlik belem senki

Tarskeresozni: inkabb torjon le a kezem ha ujra tarskeresoznek:)

2023. nov. 24. 21:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!