Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tulajdonképpen miért kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonképpen miért kell bántani azt aki gerinces, és megmondja hogy szexkapcsolatot akar csak?

Figyelt kérdés

Itt a gyakorin párszor már olvastam, ahogy mindenféle bénának, gyereknek, éretlenek, meg értéktelennek elmondják a mai 20as 30as férfiakat, amiért azok eleve úgy keresnek hogy szexkapcsolatot akarnak.

A férfiaknak ugye közel sincs annyi lehetősége kiélni magát fiatalon. A nők szexre bármikor találnak partner. Nyilván ha egy férfi oda jut, hogy megteheti, és akarja is, akkor próbál partnert találni.

Most őszintén, az jobb ha nem mondja meg, és bekamuzza hogy kapcsolatot akar? Megköszönni kéne inkább, hogy nekik mondhattok nemet, nem átb@sznak a palánkon.

2023. aug. 19. 16:02
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
72%

Pont leírtad milyenné vált a csodás nyugati eszmék miatt a 21. század. Sebaj, vannak népek, nemzetek ahol nagyon okosan megmaradtak a hagyományok, az van hogy ők veszik át a szerepet a hulladék nyugati modell után. Szexkapcsolatok, válások, nem kell a gyerek, nem kellenek a hagyományok. Lehet így is, nézz szét! Téééényleg ez a követendő példa! Ja, hogy a gyerek osztályának a 3/4-e elvált szülők gyereke! Akkor hajrá, le nem maradjanak azok akik még házasok! A válás megold mindent, onnantól kezdve máris más ember leszel, egy igazi konzumidióta akit jól átb*szott a rendszer. Nem, nem orbán, hanem a csodálatos nyugati kultúra! Viszont ha elválsz, szabadon k*rhatsz bárkivel, csak a sok dugás mellett ne feledkezz meg arról hogy jó sok pénzt szórj el vackokra és hitelt is vegyél fel.

Hát a többség így csinálja nem?! Tehát a többség nem tévedhet! 21. század nem?! Hát ez már nem a középkor! Nem?!

2023. aug. 20. 15:15
 62/66 anonim ***** válasza:
73%
Miért annak van értelme hogy a nő egyértelműen oltári k, de ki van írva nála hogy házas, úgy tesz mintha, és mindenki tudja amúgy milyen? A gyerek is? Sok értelme van így házasnak maradni. Nem a papír a lényeg hanem hogy együtt maradjanak de ténylegesen és nem papíron.
2023. aug. 20. 15:20
 63/66 anonim ***** válasza:
28%
62. A házasság nem papír, hanem két ember közötti szövetség amit jogilag is megpecsételnek. Értem én hogy 21. század, a nagy modernség, köpjük le a nezetünket, a családunkat. Hát ki hogy gondolkodik, de olyan is lesz az élete.
2023. aug. 20. 15:31
 64/66 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem lenne papír, hanem egy jó dolog lenne alapból. De nagyon sok nő van aki szerint papír, itt is kifejtették néhányan más kérdésnél, hogy ja az egy jogi formula, attól ő még szingli életmódot folytat, hogy finoman fogalmazzak. Büszkék is rá, hogy ők milyen nyitottak. Házasok, de közben azért legyen még ott 10 másik pasi kéznél, akit ugrasztani lehet. Férfiak is csinálják ezt, de ők inkább letagadják hogy házasok, a nők viszont konkrétan ezzel szereznek szexkapcsolatot.
2023. aug. 20. 15:48
 65/66 anonim ***** válasza:
100%
64. Itt a gyk-n is van bőven belőlük. Tapasztalat. A férje mellett jó lenne egy kis extra. Volt olyan is aki közölte hogy heti 150EFt, és ebbe egy szex lenne benne egy általam fizetett 4*os szállodában. Feleségek, akik itt osztják az észt! Ráadásul volt aki fotót is küldött... Hát nekem lett volna ciki...
2023. aug. 20. 15:55
 66/66 anonim ***** válasza:
#57-65: Nagyon jól leírtátok, hogy a legtöbb esetben mi a probléma ezzel a gondolkodásmóddal, igazából csak annyi az ellenvetésem, hogy ezt persze nem lehet mindenkire ráhúzni pl ha amúgy is szingli vagy te is és ő is, de nagyon jók vagytok! 54-es voltam!
2023. aug. 21. 12:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!