Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tulajdonképpen miért kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonképpen miért kell bántani azt aki gerinces, és megmondja hogy szexkapcsolatot akar csak?

Figyelt kérdés

Itt a gyakorin párszor már olvastam, ahogy mindenféle bénának, gyereknek, éretlenek, meg értéktelennek elmondják a mai 20as 30as férfiakat, amiért azok eleve úgy keresnek hogy szexkapcsolatot akarnak.

A férfiaknak ugye közel sincs annyi lehetősége kiélni magát fiatalon. A nők szexre bármikor találnak partner. Nyilván ha egy férfi oda jut, hogy megteheti, és akarja is, akkor próbál partnert találni.

Most őszintén, az jobb ha nem mondja meg, és bekamuzza hogy kapcsolatot akar? Megköszönni kéne inkább, hogy nekik mondhattok nemet, nem átb@sznak a palánkon.

2023. aug. 19. 16:02
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
100%

Nem bántottam soha senkit azért, ha szexkapcsolatot akart. Megmondtam, hogy nem egymást keressük és ennyi.

Alapjában véve nincs senkiről emiatt rossz véleményem, mert nem ez határozza meg az embereket.

Viszont én nem tudok egy másik emberre testként tekinteni és tárgyiasítani. Nálam ez nem fér bele. Akkor sem, ha később komoly kapcsolat keresésekor akadnék össze ilyen múltú emberrel.

2023. aug. 19. 22:30
 42/66 anonim ***** válasza:
83%
41 Ugyanez van nálam is, kiábrándító egy olyan férfi, aki valaha is csak testként tekintett egy másik emberre.
2023. aug. 19. 22:37
 43/66 A kérdező kommentje:

42. Már miért tekintett volna bárki is csak testként a másikra? Van ilyen is, de ez szerintem egyáltalán nem kőtelező eleme a szexkapcsolatnak.

Jó ha mindenáron az ósdi keresztény erkölcsi doktrínákhoz ragaszkodtok, mert nem vagytok képesek a 2023ban élni, akkor nem szóltam.

2023. aug. 19. 22:59
 44/66 anonim ***** válasza:
13%
Jaj ez a testként tekintés... :D Meghalok ezeken a párás tekintetű, naiv kommenteken.
2023. aug. 19. 23:04
 45/66 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező, nem ragaszkodom semmihez. Még csak vallásos sem vagyok, de tulajdonképpen te miért szókod le a konzervatívabb embereket? Ugyanazt csinálod, mint ami ellen szónokolsz. Ha ennyire toleráns vagy, fogadd el azt is, hogy másnak másmilyenek az igényei.

Valamint, mivel a 42-es kommentelő komoly párkapcsolatot keres, te meg nem, esély sincs rá, hogy összeakadjatok. Akkor mi bajod van? Senki nem zavar egy csepp vizet sem a másiknak. Az meg, hogy kinek mi felel meg és milyen igényei vannak, teljesen privát. Ha én azt kérem, legyen a srác 6 méter magas, az is az én dolgom. Nem?

2023. aug. 19. 23:05
 46/66 anonim ***** válasza:
72%
43 ez semmiféle doktrínához nem kötődik. Teljesen ateista emberek is sokan úgy gondolják, hogy nem vonzó az az ember aki szexkapcsolatozgatott. Ez nem vallás kérdése, hanem hogy valaki mennyire mély érzésű, kit tud magához közel engedni.
2023. aug. 19. 23:09
 47/66 anonim ***** válasza:
72%
#44: Jaja tiszta nevetséges, hogy valaki nincs azzal rendben, hogy őrá tárgyként tekintenek.😒 Ez a normális hozzáállás nem?
2023. aug. 19. 23:09
 48/66 anonim ***** válasza:
10%

47

Magadra tekintesz tárgyként. Nagy különbség.

Saját magadat tárgyiasítod, amikor a szabad szexualitáshoz efféle negatív asszociációkat kötsz. Mintha egy darab hús lenne a tested, ami elhasználódik egy szexkapcsolatban. Én nem így tekintek magamra, és remélem, egy nap te is rájössz, hogy a szex egy kellemes tevékenység, és nem valami éteri, spirituális ezo egyesülés.

2023. aug. 20. 00:11
 49/66 anonim ***** válasza:
66%
Nem jött be a vallás, erre bepróbálkozol az ezóval, de nem érted hogy ilyen felfogással, olyan kis büdi lennél azoknak a nőknek akiknek nem tetszik ez az egyszerű felfogás ami neked van. Valami kémiai vegyület lehet, erre még nem tértél ki. Vagy azt is letagadod hogy kémia létezik? A túl egyszerű emberek máshogy szaglanak.
2023. aug. 20. 00:35
 50/66 anonim ***** válasza:
0%
49 A vallásról nem én beszéltem, de sebaj. Maradj csak idióta.
2023. aug. 20. 09:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!