Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tulajdonképpen miért kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonképpen miért kell bántani azt aki gerinces, és megmondja hogy szexkapcsolatot akar csak?

Figyelt kérdés

Itt a gyakorin párszor már olvastam, ahogy mindenféle bénának, gyereknek, éretlenek, meg értéktelennek elmondják a mai 20as 30as férfiakat, amiért azok eleve úgy keresnek hogy szexkapcsolatot akarnak.

A férfiaknak ugye közel sincs annyi lehetősége kiélni magát fiatalon. A nők szexre bármikor találnak partner. Nyilván ha egy férfi oda jut, hogy megteheti, és akarja is, akkor próbál partnert találni.

Most őszintén, az jobb ha nem mondja meg, és bekamuzza hogy kapcsolatot akar? Megköszönni kéne inkább, hogy nekik mondhattok nemet, nem átb@sznak a palánkon.

2023. aug. 19. 16:02
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
44%

30

Ahhoz képest, hogy nem kell bizonygatnod, itt bizonygatod. :D Szerencsétlen.

2023. aug. 19. 18:11
 32/66 anonim ***** válasza:
18%
Mit is? Szerencsétlen? Csak neked legyen annyi szerencséd, és most veled ellentétben még rendes is voltam! Oké, oké, nem leszek rendes, te akartad, edd meg a gyűlöleted!
2023. aug. 19. 18:32
 33/66 anonim ***** válasza:
66%
Egyre szórakoztatóbb vagy. Csak így tovább.
2023. aug. 19. 18:35
 34/66 anonim ***** válasza:
2%

33. Semmilyen erővel nem tudjuk elérni, s nem is szabad erőltetnünk, hogy valaki meghalljon egy üzenetet, melynek befogadására MÉG nem áll készen... Ugyanakkor soha nem szabad alábecsülnünk, milyen hatalmas ereje van egy mag elvetésének! S talán e mag elvetése volt a mi feladatunk/küldetésünk a másik életében.

Neked egy kicsit nehéz túl látnod saját árnyékodon, így igazából a helyeden kezellek. Én voltam a buta hogy elkezdtem veled támadólag viselkedni, ez meg az én hibám.

2023. aug. 19. 18:43
 35/66 anonim ***** válasza:
68%
Akkor javaslom, állj készen annak a befogadására, hogy 2023-at írunk. Szívesen
2023. aug. 19. 18:46
 36/66 anonim ***** válasza:
33%
2023 az mit jelent? Jót vagy rosszat? Hogy folyamatosan lepontozgatsz, az megint csak a te egód. Ettől jobb? Felőlem lehetsz fölényeskedő, ez nem erény, hanem egy olyan negatív dolog, amivel csak magadnak ártasz. Az összes negatív hullám szépen vissza hullik a solar plexus-odba, vagy éppen mások teletömik. 2023-ban ez szerinted másképpen működik? Minden negatív gondolatoddal magadnak ártasz, így nem engem ekézel hanem önmagadat. 2023? Gyk-s lepontozás? Nem rangon aluli egy magadfajtának? Csak próbálok a te fejeddel gondolkozni. :) Egyébként most adtál egy jó ötletet, ezért külön köszönet!
2023. aug. 19. 18:57
 37/66 anonim ***** válasza:
59%

2023 azt jelenti, hogy illene egy kicsit nyitottabban szemlélni a világot. Ez nem a korábbi értékek eltörlését jelenti. Ha valaki klasszikus családban gondolkodik, ragaszkodik a monogámiához és elkötelezett hívő... Hát hajrá, nincs ezzel gond. Csak meg kéne érteni, hogy létezik egy spektrum, egy paletta, amiről válogatni lehet, és kétségbeejtő ostobaságra vall, ha a saját életformánkat kiáltjuk ki a mindenek felett álló szentírásnak.

Én voltam laza szexkapcsolatban, aztán most már több éve monogám és komoly kapcsolatban élek. Pozitívnak ítélem a saját életeben, hogy több férfival találkoztam, megismertem őket, tapasztalatokat gyűjtöttem stb. Ha valakinek ez nem fekszik, oké, de a te álláspontod nagyjából azzal lenne ekvivalens, ha habzó szájjal mocskolnám a monogám párkapcsoaltban élőket, hogy milyen ostoba, gyenge jellemek.

Na de mindegy, kár veled értemesen beszélni...

2023. aug. 19. 19:07
 38/66 anonim ***** válasza:
37. Hmmm, ez egy értelmes, nem gyűlölködő, kioktató vélemény volt, ezt meg is köszönöm! Sőt igazat is adok, tényleg jól esett! Adtam is érte egy zöld pipát!
2023. aug. 19. 19:13
 39/66 anonim ***** válasza:
... ja és mennem kell, mára ennyi volt. A lezárás jól sikerült! :)
2023. aug. 19. 19:14
 40/66 anonim ***** válasza:
95%
Én egyáltalán nem bántom őket, tőlem nyugodtan "éljék ki magukat" csak ha engem "trafálnak" be, akkor nem egymást keressük.
2023. aug. 19. 19:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!