Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, azok akik nem képesek becsületesen, gerincesen szakítani, miért teszitek?
Figyelt kérdés
Olyan emberrel szemben, aki tudjátok nem fog veszekedni, se kiakadni, se sírni, tombolni ha egyenesen szakítanátok vele, azzal szemben miért kell gerinctelennek lenni? Nem válaszolni, hanyagolni a másikat, és mindezt úgy, hogy a másik soha semmit nem követelt, nem hisztizett, hanem elfogadó volt? Miert kell így megalázni egy ilyen embert?2021. jan. 13. 13:15
2/34 anonim válasza:
Mert ilyen a jellemük. Gyávák, lusták szembenézni a másikkal.
4/34 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon fájdalmas ez. Soha nem hisztiztem, megértő voltam, kompromisszum képes, és erre egyik nap még minden jó, másnap meg brutális hanyagolás úgy, hogy okot sem adtam rá. Ha hisztis, erőszakos, lobbanékony természet lennék, valahol megerteném hogy a másik tart a szakítastól, de így nem, és nagyon megalázva érzem magam.
2021. jan. 13. 13:20
7/34 A kérdező kommentje:
Pár napja még az volt, hogy örül annak amilyen vagyok, hogy velem mindent meg lehet beszélni, nem hisztizem semmim sem, erre így bánt el velem.
2021. jan. 13. 13:23
8/34 anonim válasza:
Ebből tudod, hogy még ennyire sem tisztel téged. Lépj tovább, bármennyire is fájdalmas most.
9/34 A kérdező kommentje:
Azért neki is milyen, hogy semmi oka nincs arra hogy így elbánjon velem, mégis megteszi. Mit gondolhat magában mégis saját magáról? F..a gyerek hogy erre képes?
2021. jan. 13. 13:24
10/34 anonim válasza:
Igen, pontosan ezt gondolja magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!