Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, azok akik nem képesek becsületesen, gerincesen szakítani, miért teszitek?
Nézd, szemmel láthatóan nem érted meg, hogy nem vagytok ti sem egyformák, mi meg nem látunk a fejetekbe, hogy mivel okoznánk a legkisebb szenvedést nektek egy ilyen helyzetben.
Én megpróbáltam elmagyarázni, de csak a magadét fújod.
Lepontozhatsz, de abból, ahogy itt leírod az indulataidat az elhanyagolást illetően, miközben azt írod, hogy nem voltak elvárásaid. Mindezt ha a szavakat pontosan használtad, akkor rövid idő alatt már elhanyagolástnak érzed-- nehéz biztosnak lenni abban, hogy ő ezekből nem érzett meg semmit.
Illetve teljesen lényegtelen, hogy erkölcsileg mi itt, alig ismerve a történetet, milyennek itéljük meg őt, és a cselekedetét. "nincs semmi ok a szakításra"? az elég ok, ha az egyik fél nem érzi úgy, hogy jó neki benne lenni, még akkor is, haz illető semmilyen negatív cselekedettel nem váltotta ezt ki.
Ugyanazért teszik az ilyen férfiak, mint az ilyen nők.
Ugyanis nem a férfiak szakítanak gerinctelenül, hanem egyes emberek.
29: és te meg tudod válaszolni, hogy egyes nők miért szakítanak gerinctelenül?
Mert szerintem pont ugyanúgy nem tudsz más emberek motivációiról számot adni, mint én. Igen, vannak ilyenek -nők, férfiak vegyesen-, de attól, hogy én is férfi vagyok, semmi közös nincs bennem ezekkel, nyilván megválaszolni sem tudom, hogy miért ilyenek, ahogy te sem, hogy az ilyen nőket mi mozgatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!