Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfiak, azok akik nem képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, azok akik nem képesek becsületesen, gerincesen szakítani, miért teszitek?

Figyelt kérdés
Olyan emberrel szemben, aki tudjátok nem fog veszekedni, se kiakadni, se sírni, tombolni ha egyenesen szakítanátok vele, azzal szemben miért kell gerinctelennek lenni? Nem válaszolni, hanyagolni a másikat, és mindezt úgy, hogy a másik soha semmit nem követelt, nem hisztizett, hanem elfogadó volt? Miert kell így megalázni egy ilyen embert?
2021. jan. 13. 13:15
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok, de nem csak nőként érzem ezt megalázónak, hanem emberileg is. Pár napja még azt is mondta, tisztel az értékrendem miatt, és hogy mindennek a megbeszélésére nyitott vagyok. Egyszerűen nem értem.
2021. jan. 13. 13:27
 12/34 anonim ***** válasza:
33%
Minden férfi gerinctelen.
2021. jan. 13. 13:28
 13/34 A kérdező kommentje:
Abból hogy ő ezt tette velem, nem fogom levonni azt a következtetést hogy minden férfi ilyen. Nem általánosítok!
2021. jan. 13. 13:29
 14/34 A kérdező kommentje:
Az egészet kb úgy érzem, hogy ki akarja húzni nálam a gyufát, hogy kerjem számon hogy miért hanyagol, miert nem foglalkozik velem stb, és akkor majd lesz indoka a szakítasra önmaga számára is. Ő hanyagol hirtelen a semmiből, én pedig nem keresem ezek után. Azert az valahol vicces is, hogy nincs semmilyen indoka erre a viselkedésre, és ezt ő is tudja.
2021. jan. 13. 13:32
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha valami böszmeséget művel a másik, akkor nagyon könnyű egyenesen, őszintén szakítani.

Viszont amikor nem történt semmi ilyesmi, egyszerűen csak kihűlt részedről a dolog, de egyébként emberként még mindig tiszteled, szereted a barátnődet, aggódsz érte, törődsz az érzéseivel.. mint egy baráttal.

Na egy ilyen helyzetben marha nehéz ezt megtenni.

És nem azért, mert gyáva vagy, és gerinctelen, hanem épp azért, mert túlzottan önzetlen és empatikus vagy, mert még mindig a részvét és az emberbaráti szeretet vezérel, és úgy érzed, hogy képtelen vagy fájdalmat okozni a másiknak, úgy érzed, nem vagy feljogosítva arra, hogy ezt megtedd vele, mert nem érdemli meg.

Viszont a saját érzéseidet sem tudod már megváltoztatni, nem tudsz rá szerelemmel, vonzódással tekinteni.

És ez önkéntelenül vezet egyfajta beforduláshoz, eltávolodáshoz.

És végül már a nő szakít veled.

Néhányszor jártam így fiatal koromban.

Már így idősebben inkább a kíméletlen őszinteség híve vagyok.

De nem gondolom ezt egy fokkal sem jobbnak az aktuális nő szempontjából.

Egy ilyen helyzetben nincs jó választás, már ha elsősorban a másik boldogságát tartod szem előtt.

2021. jan. 13. 13:34
 16/34 A kérdező kommentje:
A hanyagolás az jó? Hogy előtte napokban teljesen másmilyen volt és soha egy hisztit se semmit nem hallott tőlem? És hozzá is tette hogy örül annak amilyen vagyok és hogy velem mindent meg lehet beszélni normálisan? Erre a hanyagolás a legjobb a legfájdalommentesebb szakítási módszer? Pont ha tisztelne akkor nem tenné ezt!
2021. jan. 13. 13:39
 17/34 anonim ***** válasza:

"A hanyagolás az jó? "

Nyilván ez sem jó.

Írtam is, hogy szerintem ebben a helyzetben nincs jó választás.

Ez egy rohadtul nyomasztó csapdahelyzet.

2021. jan. 13. 13:41
 18/34 A kérdező kommentje:
Emberségről irtál hogy fontos a másik érzése. Hol fontos? Tudja hogy a hanyagolás fájdalmas.
2021. jan. 13. 13:43
 19/34 anonim ***** válasza:

"Emberségről irtál hogy fontos a másik érzése. Hol fontos? Tudja hogy a hanyagolás fájdalmas."

Nyilván tudja. De azt is tudja, hogy a szakítás is fájdalmas.

Innentől kezdve hogy lehet jól dönteni?

Szerintem sehogy.

Legfeljebb ha megkérdezed az épp aktuális barátnődet, hogy szivem, te mit szeretnél, hogyan szakítsak veled? Történjen hirtelen, és kíméletlenül őszintén, vagy inkább lassú elhidegüléssel?

Egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy minden nő a hirtelen, őszinte szakítást preferálja, már csak azért sem, mert volt olyan nő már az életemben, akivel közöltem, hogy a helyzet, viszont ő megmondta, hogy ennyire hirtelen ő nem bírná elviselni a szakítást, azt, hogy eltűnök az életéből. És arra kért, hogy adjak neki néhány hónapot, maradjak addig mellette, barátként, hogy feldolgozza az élményt, esetleg elkezdjen ismerkedni másokkal.

Ilyen is van.

2021. jan. 13. 13:49
 20/34 A kérdező kommentje:
Igaz, ha nincs semmi ok a szakításra, akkor szépen hanyagolni kell a másikat ahelyett hogy pl ne haragudj de én másképp érzek mint te. És pont. Helyette hanyagolás...
2021. jan. 13. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!