Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyávák a férfiak becsületesen szakítani?
Hát ez vica versa módon működik, mert nekem meg nagyon sok barátommal szakított úgy egy lány, hogy írt neki egy sms-t, hogy többet ne találkozzunk, sőt az egyik volt barátnőm 6 év után úgy szakított velem, hogy megláttam facebookon egy smárolós képet róla meg egy csávóról, ráírtam, hogy wtf babám erre írta, hogy ja már vele járok...
Szóval igazából asszem mindenki azt kapja amit érdemel, aki olyan hülye, hogy összeáll egy ilyen pasival vagy egy olyan csajjal, mint az én volt barátnőm, az ne is számítson sokra...
Szerintem ez nemtől független dolog, fiúbarátommal is előfordult már egyszer-kétszer ilyen dolog, de egyébként tényleg félelmetes, mennyi ember képtelen gerincesen szakítani. Velem is előfordult már ilyen, háromszor kapcsolatnál, kétszer pedig randizgatásnál, aminél úgy nézett ki, hogy kapcsolat is lesz (két különböző srácról van szó, de mindegyik ugyanúgy végződött: minden okés volt, találkozgattunk, aztán 2-3 nappal később közös ismerőstől tudtam meg, hogy összejött egy másik csajjal :D). Konkrétan egyetlen egy exem volt, aki képes volt gerincesen elém állni, hogy bocs, de vége.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!