Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha félek szakítani?
2 éve vagyok kapcsolatban, 1,5 éve kaputt az egész. Semmi szex, a problémáimat nem tudom vele megbeszélni.
Nem egyszer előfordult, hogy durván beszélt velem, erősebben megszorította a kezem, rángatott.
Sajnos külföldön élünk, nekem meg se otthonom, se családom.
A kinti barátaim mind mondják, hogy segítenek mindenben, ha esetleg rászánom magam a döntésre, tudják, hogy félek a teljes magánytól.
A másik, ami zavar, hogy főleg fiúbarátaim vannak, ők is kapcsolatban. Szóval, nem tölthetnek annyi időt velem. Egyikük mondta, nagyon szívesen átjönne éjszakára, hogy ne legyek olyan egyedül, de akkor meg az ő barátnője lesz egyedül, ami ugye rosszabb.
Mondta, hogy ha szakítok, és egyedül leszek, lóghatunk együtt hétvégente, elhívja a barátnőjét, meg még jópár fiút-lányt, ne legyek olyan magányos.
De annyira félek még így is.
Sosem éltem egyedül, mindig voltak, ha kapcsolatom nem is, de lány lakótársaim.
Szerintük a barátom nem fog megváltozni, és az egyedüllétet is meg lehet szokni.
De félek, évek, mire újra kapcsolatom lehet. :(
21l
#1-esnek igaza van. Szedd ossze magad, lepj ki a kapcsolatbol. Az ember egyedul szuletik es egyedul hal meg. Nem lehet mindig melletted vki, h fogja a kezed, m te egyedul erzed magad. Raadasul nagyon fiatal vagy meg.
En is kulfoldon elek. Ez a 3. orszag, ahova egyedul jottem ki es egyedul boldogultam. Persze, nehez, meg kuzdelmes, de meg kell tanulni...es jobb, mint benne lenni egy szornyu parkapcsolatban. Probalj meg olyan alberletet keresni, ahol tobben laktok egyutt. Kulfoldon csomo ilyen van. En is igy kezdtem.
Irhatsz privit, ha kell 1-2 tanacs ;)
Így van, költözz külön, a barátaid segítenek. Ha szobát bérelsz egy másik lánnyal, párral, nem is leszel egyedül. Ráadásul nagyobb tered lesz megismerkedni új emberekkel és megtalálni az igazit, mint így, hogy be se tudod hívni magadhoz mert ott van a barátod.
Egyébként külföldön is vannak találkozók, magyar bulik stb.nyugodtan feladhatsz hirdetést is (én egy hirdetésre válaszolva ismertem meg Belgiumban egy azóta már nagyon jó barátnőmet). Munkahelyen és egyéb városi rendezvényeken pedig helyiekkel tudsz barátkozni, csak ne zárd be magad, nyiss az emberek felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!