Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókkal szakítani? .
Nekem itt valami nem gömbölyű... Vagy te vagy jó író, vagy ezt nehezen értem... Ezek szerint csak szeret ő is. Nincs neki más?
Szerintem ennek neki kéne mégegyszer futnotok, amikor mindketten jól átgondoltátok az egészet. Mondjuk lehet hogy valóban inkább csak emberként, barátként szeret, nem szerelemmel, és azért fájt neki, hogy fájdalmat okozott... Ezt neked kell jobban tudnod.
Ő tudta mit érzel valójában?
Igen, az én érzéseimmel teljesen tisztában van. Nekem inkább úgy tűnik a sajátjával nincs. A felesége több mint két éve hagyta el, és visszautazott németországba az én páromra hagyva két kamaszt. A hatályos válás most zajlik, valamikor utazik ki Stuttgartba válni.
Tudomásom szerint nincs senkije. A kisvárosban ahol élünk hatalmas baráti társaságunk van, illetve itt a városban sokan ismerik, nagy építőipari vállalata van. Visszajutott volna hozzám ha volna új hölgy a látóhatáron. De tudom, hogy nincs. Ő egy becsületes fickó. Azt viszont, hogy nagyon szeretem, tudja...
Hülye vagy...mondtam neki...az én hülyém.
#4: A nőknél pontosan ugyanígy van. Tapasztalat.
Kérdező:
Szerintem se kerek itt valami, méghozzá ő. Ezer oka lehet, hogy miért csinálja. Általánosítva kérdeztél rá, de mivel ez nem egy normális és általános férfi tulajdonság, ezért nem is lehet rá egy általánosan érvényes választ adni. Például nekem eszembe se jutna az, hogy így játszadozzak valakivel.
Néhány ok, amire gondolni tudok;
- Nem tetszel neki annyira, hogy elkötelezze magát.
- Egy féreg, aki csak ágyba akart vinni párszor. És ráadásul jól is színészkedik.
- Retteg egy újabb csalódástól, magától a komoly kapcsolattól. Például korábbi kudarcok miatt.
- impotens
- Másik nő van a dologban.
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!