Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bírok szakítani?
Figyelt kérdés
1.5 éve vagyunk együtt , hiába szakítok vele nem bírom sokáig. 2 hét után meg adom magam , de ahogy a közelemben van teljesen elgyengülök. Első kapcsolatomban akivel elvesztettem sokkal jobban szerelmes voltam , mégis tudtam vele szakítani. 7-8 hónapja meg már ez nálunk , ő soha sem mondta még hogy vége csak én...2015. máj. 18. 22:27
2/6 A kérdező kommentje:
Régen történt egy olyan , dolog ami miatt sérült az önérzetem. Erre mikkor gondolok valamiért mindig a szakításra kerül a sor. Tudom hogy az már a múlt és megváltozott de valamiért mégis zavar. Bizalom sem olyan már mint régen , anno azt mondta itt vagyok akkor simán el hittem. Most meg ha mondja hogy hol van , elhiszem de mégis valamikor agyalok rajta.
2015. máj. 18. 22:33
3/6 anonim válasza:
Ha nem tudjátok megbeszélni a dolgot, kénytelen leszel szakítani.
4/6 A kérdező kommentje:
Mint mondtam teljesen meg változott. Látszik rajta hogy szeret, mindent meg tesz amit szeretnék. Itt szerintem velem van a baj.
2015. máj. 18. 22:38
5/6 anonim válasza:
A bizalmat nehéz felepiteni, neked kell dönteni, képes vagy e hosszú utat végig járni vagy sem.
6/6 anonim válasza:
Ha szakítani akarsz is, akkor úgy szakíts, hogy vagy végleg, vagy ne szakíts. De az sem megoldás, ha kapcsolatban vagytok és nem vagy boldog mellette és nem bizol benne. Magadnak is és neki is ártasz. Mondd el neki, hogy nem vagy jól, és ha meg tudjátok beszélni, akkor minden jó. Ha nem, akkor úgy kellett lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!