Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van a barátnőmből de nem bírok szakítani. Mit tegyek?
Neked aztán kötélből vannak az idegeid, hogy 2 éve tűröd ezt... én anno betegesen féltékeny pasival 10 hónapig bírtam, aztán kidobtam, és az a röhejes, hogy ő csalt meg a végén, és ő volt felháborodva a szakításon és ő kezdte a pofozkodást is.... Mind1. Ha nem ezekért, a féltékenységért akkor is kidobtam volna.
Szerintem jobban jársz ha szakítasz vele mert tönkre fog tenni idegileg. Most magadra gondolj. Ha nem vagy boldog, tegyél ellene, mert ha nem, akkor csak magadnak köszönheted hogy szar az élet. Tedd jobbá. Dobd ki, keress normális csajt.
2 éve csak tűrsz? Az igen...
Szakíts vele minél hamarabb! Igen, valószínűleg meg fog bántódni, nem fogja hagyni, egy ilyen hárpiától nem lehet mást várni. De annál fontosabb, hogy megszabadulj tőle. Gondolj csak bele, milyen szép életed lesz nélküle, és ez adjon erőt! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!