Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egy lány elsirja elöttetek magát azért mert szakitani akar? (garantált zöld kéz bármilyen véleményért)
Két esett áll fent, tegyük fel hogyha szeretem őt:
Akkor én szívem lelkem(mondjuk az nincs) beleadnám, hogy boldognak érezze magát, és ne sírjon többet ilyen miatt.
Tegyük fel, hogy csak vele voltam mert nem volt más, hátha beleszeretek majd..:
Nem sikerült 2 hónap alatt, akkor azt mondanám, hogy legyen vége és találja meg aki hozzá való és szerelemből szerei majd.
Egyébként meg nem gondolnám hisztisnek nekem is rosszul esne, ha azt érezném hogy akivel együtt vagyok nem tenne a kapcsolatét meg értem sok mindent, csak úgy elvagyunk.
Nem gondolom, hogy az hiszti, ha valaki elmondja a párjának a hiányérzetét vele kapcsolatban, de sőt, még a sírást sem tartom hisztinek.
Mondjuk a férfiak gyakran elintézik azzal egy nő kommunikációját, hogy ez csak hiszti, és nem kell vele foglalkozni. Ha valaki szereti a párját, akkor odafigyel rá, már eleve el sem jut a kapcsolat odáig, hogy a másiknak a szakítás jár a fejében, és sírva fakad miatta, de ha mégis, akkor ezen inkább elgondolkozni kéne, és nem rálegyinteni. Mondom, abban az esetben, ha szereti.
Az, hogy Ne hisztizz nagyon rossz válasz.
Sajnos egy férfinak tudni kell különbséget tenni: mikor hisztizik a barátnő, és mikor bántja valami komolyan.
Ehhez nagyon figyelni kell rá.
És ezt te tudod legjobb eséllyel megállapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!