Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki segitsen már nekem...

Roldzsok kérdése:

Valaki segitsen már nekem 20mb/s netem van és a garantált letöltésem 10mb/s és az istenért nem akar 1mb/s nél többel tölteni hogy ez miért van? és mit lehetne vele csinálni hogy normálisan ki tudjam használni a netem.

Figyelt kérdés
ja és másik géppel ki próbáltam és azon meg volt a garantált 10mb/s
2013. jan. 14. 22:01
 1/8 anonim ***** válasza:

tanulmányozzad eztet:

[link]

[link]

2013. jan. 14. 22:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Tanuld meg mi a különbség a bájt és bit között.
2013. jan. 14. 22:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Bár mondjuk ha 20 Mbites neted van és csak 1 Mbyte-al tölt akkor még a garantált 10 Mbitet sem éri el mert 1 Mbyte az 8 Mbit.
2013. jan. 14. 22:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Tudom mi a külömbség bit és bájt között hülye nem vagyok és nem flegmáskoodást kértem hanem segítséget szerintem ez az oldal azért van hogy segítsünk egymásnak. ezért nem halad magyarország semmere mert ilyenek az emberek .
2013. jan. 15. 10:57
 5/8 Golan Trevize ***** válasza:
speedtest.net szerint is csak annyi a letöltési sebességed?
2013. jan. 15. 11:31
 6/8 anonim ***** válasza:
31%

Még neked áll feljebb takonyarcú?

Ha tudnád mi a különbség, akkor azt is tudnád, hogy garantált 10 Mb/s sebességgel, maximum 1,25 MB/s-sel tudsz letölteni, úgyhogy teljesen rendben van a letöltésed, de ezt nyilván te is tudod, azért habszik a szád...

2013. jan. 15. 11:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Látod mien idióta vagy! kicsit jobban tudsz valamit oszt azt hiszed menő vagy. azt se tod hogy ki vagyok és sértegetsz mert te jobb vagy hiszen biztos dolgozol van barátnőd meg minden nem a számítógép előtt ülsz egész nap te majom .
2013. jan. 16. 10:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Hívd fel a szolgáltatót és jelentsd be.
2013. jan. 16. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!