Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félig szakítás létezik vagy ez most mi? Mit akar ebből kihozni? Érvek a kapcsolatunk mellett és ellene!?
A barátommal több,mint 3 éve vagyunk együtt.Tegnap tulajdonképpen szakított velem.Szerinte a logikus lépés az lenne,ha most szakítanánk.Az okok:
- túl parancsolgatós vagyok (néha valóban így is van,szerinte ez már házisárkány viselkedés)
-túl akaratos vagyok (néha nekem is vannak ötleteim,amit szeretnék vele együtt csinálni,és neki épp nincsen kedve vagy nem tetszik az ötlet,amire persze sosem mond nemet,csak magában dúl-fúl)
-nem sikerült lefogynom (duci vagyok, így ismert meg,azt mondja,hogy így szeret,de csalódott,mert mégsem sikerült-az evés a stresszcsökkentés legrosszabb módja nálam)
Az én okaim:
-önző,főleg az ágyban (ha kielégítem kézzel/szájjal,akkor az milyen szuper,fordított helyzetben szenvedő fejet vág
- nem igazán tud kiállni magáért mással szemben (csak velem)
- mindig engem állít be bűnbaknak (pl. ha valahonnan késünk miatta,akkor azt mondja,hogy én álltam sokat a tükör előtt,ő pedig már sokkal korábban indulásra kész volt- tudom apróság,de rosszul esik)
- mindezek mellett a tökéletes barátnő vagyok számára és szeret,de a jövőnk így bizonytalan
Egyszerűen nem tudok dűlőre jutni,hogy miért nem elég,ha megváltozom.Hajlandó is lennék,de szerinte akkor nem lennék már önmagam és azt nem szeretné,de ha meggyőzöm,hogy a szakítással hülyeséget követne el,akkor együtt maradunk.
24/N és 27/F
Hát, van egy nagyon jó trükk ilyenkor.
Átgondolod a dolgaidat, és mosolyogva bevágod, hogy rendben szakítsatok. Ha együtt laktok költözz el bnődhöz, vagy haza annyi cuccal, hogy pár hétre elég legyen.
Ne írj neki, ne hívd! Ha keres fb-n mondjuk válaszolj órákkal később vagy reggel. Legyél titokzatos, nagyon finoman utalgass hogy bocsi de más dolgom volt, és egy smile. :D:D
Akkor a falat fogja kaparni, és könyörögni fog hogy visszafogadd. Na olyankor ülj le vele beszélni, hogy min változtassatok.
90% a siker.
A maradék 10ben nem fog keresni, tehát más van kilátásban neki, úgyhogy akkor annyit is ér. :)
Ne aggódj a sors téged igazol majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!