Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tulajdonképpen miért kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonképpen miért kell bántani azt aki gerinces, és megmondja hogy szexkapcsolatot akar csak?

Figyelt kérdés

Itt a gyakorin párszor már olvastam, ahogy mindenféle bénának, gyereknek, éretlenek, meg értéktelennek elmondják a mai 20as 30as férfiakat, amiért azok eleve úgy keresnek hogy szexkapcsolatot akarnak.

A férfiaknak ugye közel sincs annyi lehetősége kiélni magát fiatalon. A nők szexre bármikor találnak partner. Nyilván ha egy férfi oda jut, hogy megteheti, és akarja is, akkor próbál partnert találni.

Most őszintén, az jobb ha nem mondja meg, és bekamuzza hogy kapcsolatot akar? Megköszönni kéne inkább, hogy nekik mondhattok nemet, nem átb@sznak a palánkon.

2023. aug. 19. 16:02
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
78%
#48: Arra mindenki rájött magától okoska, hogy a szex egy kellemes tevékenység, de ahhoz megfelelő partner is kellene. Most nem is értem, én magam ugyan nem gondolok magamra egy darab húsként, pont hogy azok gondolkodnak így, akik csak ezt látják bennem, mert csak arra kellek aztán viszlát.Ide amúgy kajak olyanok írnak válaszokat akik alig vagy egyáltalán nem szexelnek életükben.
2023. aug. 20. 09:43
 52/66 anonim ***** válasza:
0%

Ó dehogynem, éppen te tekintesz magadra egy darab húsként, ha azt hiszed, hogy a (kétes) értékedből bármit is elvenne egy szexkapcsolat. Nem, nem venne el semmit.

Azzal nincs gond, hogy te nem ezt preferálod, csak nem kéne ennyire tárgyiasítanod magad.

2023. aug. 20. 09:52
 53/66 A kérdező kommentje:
47. A te fajtádon csúszik meg sok párkapcsolat, mikor majd közlőd hogy hiába nem volt szex idén, legyél szépen lelkizős, és fogad el hogy nem akarom. Pont ez hiányzik a legkevésbé a házasságban. Én azért ne éljek, mert a másik nem akar? Hát hogyne. Jó válást!
2023. aug. 20. 12:55
 54/66 anonim ***** válasza:
100%

#53: Minden rendben a toronyban? Én nem vagyok házas, de ne tekintsenek már rám mint egy árucikkre amit lekapsz a polcról. De legalább kimutattad a fogad fehérjét. Fogadd el hogy szarul megy a csajozás és nincs annyi esélyed alkalmira, ennyi. Ne itt sírj a gyakorin, hogy neked márpedig szexkapcsolat kell, hiszen az a biztos sunci.

Ilyet szól:"Én azért ne éljek, mert a másik nem akar? " Inkább azért nem élsz mert életképtelen vagy és mert kisebbségi komplexusod van amiatt, hogy nem vagy vonzó a nők számára. Ha valaki nem akar szexkapcsolatot, akkor nem akar szexkapcsolatot, ne erőltesd már ezt a témát k*rva gáz.

2023. aug. 20. 13:03
 55/66 A kérdező kommentje:

“ Én nem vagyok házas, de ne tekintsenek már rám mint egy árucikkre amit lekapsz a polcról.” Ezt a hülyeséget! Most komolyan, miért hiszed azt, hogy mindenki demiszexuális, vagy aszexuális? A normális ember szeret szexelni, és nem tekint magára árucikként, csak mert lefekszik valakivel, aki testileg vonzó számára.

Amúgy meg ne is legyél házas, hamar ki fog bukni, hogy utálod a szexualitást úgy ahogy van.

2023. aug. 20. 13:22
 56/66 anonim ***** válasza:
54%
Azért azt elárulom nektek, hogy 3 és fél pipás sem csak egy van ám a gyakorin. Érthetetlen számomra, hogy nektek 2 lehetőség van, szexkapcsolat amiben sok a szex, és párkapcsolat amiben nincs sok. Az ember azt gondolná, hogy egy együttélés során több a szex, de hát lehet hogy valakinek a minimum 2 féle lakásban szexelünk sokat a fétise, és ezért akar szexkapcsolatokat.
2023. aug. 20. 13:29
 57/66 anonim ***** válasza:
66%
56. Szerintem egy hosszú kapcsolatban lényegesen kevesebb a szex, sőt elég sok helyen nincs is. Az okok most nem számítanak. Én jó kapcsolatban élek, férfi vagyok, magas a libidóm, mégis az van, hogy nem olyn jó már a szex, sőt gyakran inkább azt mondom hogy aludjunk. Holott az ég világon nincs semmi problémánk. Egyszerűen már nem pörget fel, ismerem az összes mozdulatát, sőt pont ez miatt már alig jutotk el a csúcsra. Egy szexkapcsolatban meg olyan magas szinten van a vágy és a hőfok, hogy azt egy hosszú kapcsolatban már nagyítóval sem találod, de még a szikráját sem!
2023. aug. 20. 14:17
 58/66 A kérdező kommentje:

57. Hát igen, sok nő úgy csinál mintha a szex nem lenne fontos. Valamilyen képzelt erkölcs miatt, úgy érzik mintha a szex bűnös dolog lenne. Aztán mikor kiderül hogy nekik is hiányzik, akkor már megvan a komoly kapcsolat, meg sokszor a gyerek is, és közel se olyan egyszerű már lépni.

Dehát ez előre hiába mondja az ember, csak egy tárgyiasító szemét szexmániás f@sz. Aki fogja be mert erkölcstelen, és tárgyként tekint a nőkre.

2023. aug. 20. 14:30
 59/66 anonim ***** válasza:
87%

57 Persze, ha ki vagy éhezve mert a feleségednek fáj a feje (másokkal szexel pl, vagy beteg)

Akkor jön a szexkapcsolatod és azt hiszed az a megoldás. Holott egyszerűen el kellene válnod. Miért ne hiányozna a nőknek a szex? Anyám borogass. Csak egyszerűen hányadék olyan emberrel szexelni akinek csak ennyi vagy. Aki szeret azzal teljesen más.

2023. aug. 20. 14:35
 60/66 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mit nem egyszerű lépni. Eleve lehet házasság nélkül is gyerek. A házasságot meg a krvák arra használják hogy kiírják facebookra, meg villogjanak a gyűrűvel. Már teljesen lejáratták az egészet. Emiatt hiszed azt hogy az összes komoly kapcsolat rossz, mert ezek a véglények azt terjesztik, hogy csak így lehet. A válás meg kb 1 munkanapot venne igénybe közös megegyezéssel. A gyerekek miatt sem kell aggódni, mivel az osztály 3/4-e elvált szülő gyerek. De legalább nyomokban néhány ember őszintén és tisztán kommunikálhatna. Pl, ha nem erőlteted a szexkapcsolatot házas, foglalt vagy háremtartó nőkkel, akkor adtál egy esélyt az őszinteségnek. Ha meg szinglivel kezdesz, akkor úgyis benne van hogy esetleg továbbfejlődik, vagy nem. Legfeljebb szakítasz.
2023. aug. 20. 14:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!