Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonképpen miért kell bántani azt aki gerinces, és megmondja hogy szexkapcsolatot akar csak?
Itt a gyakorin párszor már olvastam, ahogy mindenféle bénának, gyereknek, éretlenek, meg értéktelennek elmondják a mai 20as 30as férfiakat, amiért azok eleve úgy keresnek hogy szexkapcsolatot akarnak.
A férfiaknak ugye közel sincs annyi lehetősége kiélni magát fiatalon. A nők szexre bármikor találnak partner. Nyilván ha egy férfi oda jut, hogy megteheti, és akarja is, akkor próbál partnert találni.
Most őszintén, az jobb ha nem mondja meg, és bekamuzza hogy kapcsolatot akar? Megköszönni kéne inkább, hogy nekik mondhattok nemet, nem átb@sznak a palánkon.
20
Pedig nyomorult egy élete lehet szegénynek. Tényleg sajnálom.
22
Aha, de ha kipróbáljuk őket, akkor jön a kétésfél pipás begyöpösödött f@sz ítélkezni. Rólam lepereg, de van akit ez bánt pl.
A változatosság gyönyörködtet.
Néha meg amúgy az embernek nincs ideje rendesen ismerkedni. Nekem pl van olyan időszak a melóban, amikor hónapokig reggeltől estig tolom. Ilyenkor egy szexkapcsolat is jó, ha nincs más. Randizgatni meg ismerkedni meg társaságba menni nincs időm. De még ezer szituációt fel lehet sorolni, amikor ez működik.
A szexkapcsolataimban egyébként jóban voltam a partnereimmel. Néha dumáltunk, mémeket küldtünk stb. De tudtuk mindig, hogy ez ennyi, nem fog sehova "fejlődni" vagy "alakulni" a kapcsolat.
21., 23. A démonaid a te fejedben léteznek. A két és fél pipa mit jelent? Hogy a hozzád hasonlók lepontoznak? Óóó így már annyira sikertelen vagyok az életben! A lányom meg jól érzi magát, egy társadalmilag és helyileg megbecsült, tevékeny és szeretett apja van. Elég sz*r ezt olvasnod tudom, de ez nem az a hely ahol bármit is bizonygatnom kellene, az életem kerek marad a te rosszmájú véleményed ellenére is! :)
Ha már annyira játszadozni akartál, akkor élvezd. Gőzöd sincs hogy miről beszélek, de attól még az menni fog! Nagyon mellé lőttél! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!