Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonképpen miért kell bántani azt aki gerinces, és megmondja hogy szexkapcsolatot akar csak?
Itt a gyakorin párszor már olvastam, ahogy mindenféle bénának, gyereknek, éretlenek, meg értéktelennek elmondják a mai 20as 30as férfiakat, amiért azok eleve úgy keresnek hogy szexkapcsolatot akarnak.
A férfiaknak ugye közel sincs annyi lehetősége kiélni magát fiatalon. A nők szexre bármikor találnak partner. Nyilván ha egy férfi oda jut, hogy megteheti, és akarja is, akkor próbál partnert találni.
Most őszintén, az jobb ha nem mondja meg, és bekamuzza hogy kapcsolatot akar? Megköszönni kéne inkább, hogy nekik mondhattok nemet, nem átb@sznak a palánkon.
7 Inkább az a gyenge, aki nem lát ki a saját seggéből, és csak az lehet a jó, amit ő annak gondol, különben összetörik az ingatag lábakon álló kis önbecsülése.
Én csípem a szexkapcsolatokat, de nem vagyok olyan agyatlan, hogy elítéljem azokat, akiknek másra van szüksége.
10. “ Véleményt csak akkor mondok, ha kérdeznek, nekem ez a "kiélés", "meg a nőknek könnyebb" hányinger hozzáállás.”
Fáj az igazság?
11. Én már régen túl vagyok azon, ami előtt te még állsz. Van némi tapasztalatom, de hogy a kis egód ne sérüljön, pont lesz*rom ki mit csinál. Az ő élete, én csak azért szólok mert nagyjából már látom miből mi lesz. Tapasztalatból. Felőlem mindenki dughat mindenkivel, ott b*ssza el az idejét ahol akarja, felőlem ma lehet fiú, holnap lány, holnapután kutya. Annyira edes ez a nagy elfogadás meg együttérzés, csak ám ez sem arról szól mint amit mutatnak.
Van aki átlátja a dolgoka, van aki meg nem. Én csak azért szoktam szólni, hogy később ne legyen sírás, de ahogyan egy jó barátom mondta, senkit sem kell megmenteni önmaga elől, mert mindig csak te jössz ki rosszul. Tökéletesen igaza volt, meg aztán hittel szemben sem vitatkozunk.
Azt is tudom mennyivel édesebb és szórakoztatóbb a könnyű élet, de azt ne feledje el senki, hogy ha ma szórakozól, akkor később ki kell fizetni ennek az árát. Van aki meg előbb dolgozik, majd később meg élvezi a munkája gyümölcsét. Mivel nem vagyunk egyformák, sőt a 21. században már sértés a tanács is ha az ellentétes az elveinkkel, így én kiszálltam ebből a meddő, és most már személyeskedő vitatkozásból.
Ha te így fotelból eldöntötted hogy alacsony az önbecsülésem, akkor nem érzed a logikai bukfencet? Te szólsz meg mást azért mert kicsit másabb a véleménye mint a mainstream által tolt nihilizmus, de a te véleményed az nagyon igaz. Addig volt jó amíg nem volt net, az emberek f2f kommunikáltak, nem volt ekkora az arc, mert hát személyesen azért viselkedni kellet. Na, én még abban a korszakban ismerkedtem ha már annyira féltesz. Mint férfi odamentem, vállaltam hogy elküld, magamat adtam, nem egy sötét szoba mélyéről irkálok rá random nőkre nagyszámban hogy egy csak összejön egy dugásra. Ha esetleg még mindig félreértenél, 20+ éve házas vagyok, a lányom van, úgy hogy bőven látom mi megy manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!