Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most tényleg nincs esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg nincs esélyem filigrán nőknél, ha egy kicsit kövér vagyok?

Figyelt kérdés
Tényleg ezért gyötörjem magam fogyokúrával mert a filigrán lányoknak nem fog bejönni? 180 cm vagyok és 100 kg. Sportolok, rendszeresen futok és mégis. Tehát valószínűleg genetika. Éheztessem magam azért mert mindenem a nők? És sajnálom nem tetszenek a kövér nők. Szerintem jól mutat egy filigrán lány melett egy kicsit pocakos férfi. Neten próbálok ismerkedni tinderen de csak kövér nők jönnek.

2023. aug. 15. 16:52
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
9%

Ma már nem úgy van, mint régen.

A nők teljesen átvették az irányítást a társkeresésben.

Mondjuk mindíg is a nő választott, de manapság meg már teljesen ez uralja a társkeresést. Kezükben a marsallbot.

Ez mondjuk azért is van, mert rengeteg a férfi, és alig alig van nő.

Sajnos tudomásul kell venni, hogy ma egy nőért szenvedni kell. Kőkeményen.

Sport ezerrel, élelem megvonás drasztikusan. Édesség nulla, nasika nulla, szénhidrát minimális.

Én is így élek 3 éve. Tulajdonképpen nemis eszek, csak néha falatkázok.

Most hogy a szezon, 3 napja semmi mást nem ettem, csak dinnyét.

Ma egy nőért nagyon sokat kell szenvedni.

Ezt tudomásul kell venni. Én már annak is örülök, ha egy nő köszön nekem.

Az, hogy szex, vagy bármi testi kapcsolat ???? Ugyan már. Az csak a legjobbaknak jár.

Vagy szerencséd van férfiként és szép vagy, vagy nem, de akkor tenni kell érte.

Ennyi. Nincs csoda. Tenni kell érte.

A kicsit túlsúlyos, kicsit pocakos férfiakat úgy kezelik most a nők, mint régen a leprásokat.

A nők válogatnak. Megtehetik. Rengeteg a csinos, jóképű, szép férfi.

Ennyi. Nincs csoda. Nincs mellébeszélés. Fehéren- feketén, ez van ma.

Ha teszünk a szépségünkért, akkor talán picit több az esély.

A süked dumával, hogy nem a külső számít, ezzel ne jöjjön egy nő se, mert ez a világ legnagyobb hazugsága.

Ez óriási hazugság.

2023. aug. 16. 12:46
 42/47 anonim ***** válasza:

A sok egészségtelen kaja is fokozza a depressziót egyébként. A beleidben lévő hasznos bacik nem arra fejlődtek ki, hogy tartósítószeres, ízfokozós, csupa szénhidrát és zsír kaján éljenek. Ha ilyet eszel, annak a következménye, hogy a hasznis bacik, amik többek között neurotranszmittereket is termelnek, éheznek, míg más bacik felszaporodnak, és követelik tovább az egészségtelen ételeket. Nem hiába mondják a mikrobiomot második agynak. Ha rosszul eszel, csak egy lefelé tartó spirálba kerülsz: hízol, depressziós leszel. Ráadásul a zsírszövet nem egy passzíb raktározó szövet, mint az sokáig hitték, hanem egy hormonálisan aktív szerv.

Ezért is nehéz kitörni a rossz étkezési szokásokból, viszont megéri. Az első időszak valóban pokoli, viszont ha azon túlvagy, akkor jelentősen jobb lesz a közérzeted, több lesz az energiád. Teljes értékű ételeket kell enni: minden nap zöldség, gyümölcs, minőségi fehérje és zsírforrás. Időnként természetesen belefér a pizza, meg társai, de ez x hetente 1 alkalom, nem napi.

A legnagyobb bajod nem a nőzés, hanem az önpusztító, hedonista életviteled.

2023. aug. 17. 08:20
 43/47 A kérdező kommentje:
Hát első napomon vagyok túl és ponthogy éhesen nincs energiám semmire meg szarul vagyok. Nem tudok dolgozni stb energia nélkül.
2023. aug. 17. 11:46
 44/47 anonim ***** válasza:

Sajnos ez mindenkinél így van.

A minimális mennyiséget mindenképp vidd be, mert másképp ez van.

Rossz közérzet, fejfájás, stb.

2023. aug. 17. 12:01
 45/47 anonim ***** válasza:

Mit ettél és mennyit?

Ha érzed az éhséget, igyál meg egy pohár vizet.

2023. aug. 17. 14:08
 46/47 anonim ***** válasza:
0%
A víz az 0 kalória. Inkább egy pohár rostos gyümilevet.
2023. aug. 17. 14:42
 47/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ivászatkor kalóriát bevinni, ha nem szükséges. Elég ahhoz az étel is.

2023. aug. 17. 15:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!