Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Minden kövér nő elégedetlen a...

Minden kövér nő elégedetlen a testével?

Figyelt kérdés

Van aki esetleg vonzónak tarja magát így? Nem duci,telt,hanem kifejezetten kövér nőkre gondoltam.

Mi a véleménye azokról a férfiakról,akik a kövér nőket szépnek tartják?

2023. jan. 13. 16:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
47%
Nem. Bemesélik maguknak, hogy a sovány nőkkel van baj. Azért nem fogynak le, mert nem is akarnak.
2023. jan. 13. 16:42
 2/19 anonim válasza:
88%
Nem mind elégedetlenek a testükkel. Nekem személy szerint egyáltalán nem tetszik a túlsúly, de a mások ízléséről nem gondolok semmit.
2023. jan. 13. 16:48
 3/19 A kérdező kommentje:
1-es válaszoló kicsit cinikus.2-es:te nem vagy érintett a kérdésben.
2023. jan. 13. 17:00
 4/19 anonim ***** válasza:
0%
Ésszel kell enni és nem zabálni mint egy vadon élő kannibál és akkor elégedett lesz mindenki a testével.
2023. jan. 13. 17:12
 5/19 anonim ***** válasza:
40%
Nem, csak aki nem fogyott le.
2023. jan. 13. 17:17
 6/19 anonim ***** válasza:
13%
Én férfi vagyok, de ha egy kicsi súlyfelesleg jelenik meg a hasamon, bepánikolok. Úgyhogy ez nekem nem érv.
2023. jan. 13. 17:18
 7/19 A kérdező kommentje:

Aki lefogyott,már nem kövér.

Az érdekel,hogy van-e olyan kövér nő,aki így találja magát vonzónak. Vagy ez kizárt?

2023. jan. 13. 17:25
 8/19 anonim ***** válasza:
10%

7: Én ismerek környezetemben egy 28 éves nőt és talán 110 kg lehet.

Szinte naponta tesz ki magáról képet a facera, pedig olyan undi de ő ezek szerint szépnek találja magát, de gondolom azért is mert fodrász és gondolja ha a haja szép akkor már a teste is szuper.

Én ha olyan kövéren posztolgatnék ki képeket akkor öngyi lennék..

Egyet irigylek tőle az önbizalmát, mert nagyon nagy.

Én az 50 kg-al nem posztolgatok ki képeket naponta magamról, nem mintha ronda lennék, csak olyan gyerekesnek tartom aki önti magáról a képeket a facera vagy instára és durran szét.

2023. jan. 13. 17:33
 9/19 anonim ***** válasza:
81%
#3 pedig így van, ahogy az első írja. Ma már majdhogynem az a normális, ha valaki túlsúlyos. Aki meg normális testalkatú, vagy genetikailag vékony, az megkapja, hogy gebe, zorognek a csontjai, kutyák játszanak csontokkal stb . De a ducibb nők lelkére vigyazni kell, nehogy rosszul érezzék magukat.
2023. jan. 13. 17:33
 10/19 anonim ***** válasza:
16%

9: Ez igy van pontosan.

" kutyák játszanak csontokkal"

Ezt még nem hallottam. :D

Engemet csontrakétának csúfolnak meg sílécnek. :P

2023. jan. 13. 17:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!