Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Minden kövér nő elégedetlen a...

Minden kövér nő elégedetlen a testével?

Figyelt kérdés

Van aki esetleg vonzónak tarja magát így? Nem duci,telt,hanem kifejezetten kövér nőkre gondoltam.

Mi a véleménye azokról a férfiakról,akik a kövér nőket szépnek tartják?

2023. jan. 13. 16:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
3%
Nem az önbizalma nagy, hanem az egója. Már nem lát magától.
2023. jan. 13. 17:41
 12/19 anonim ***** válasza:
94%
Magyar Barbi youtubeos szerintem nem így gondolja, ő teljesen elégedett vele.
2023. jan. 13. 17:53
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
12: Mert ő pénzt kap érte azért elégedett önmagával, de belül szenved.
2023. jan. 13. 17:59
 14/19 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem a lelke mélyén mindegyik tudja, hogy nem néz ki egészségesen.
2023. jan. 13. 18:54
 15/19 anonim ***** válasza:
96%
Nem mind. Vannak csavok akik erre vannak raizgulva es a tenyerukon hordozzak az ilyen noket. (Nekem nem, sose volt 55kgnal nehezebb bnom 😀)
2023. jan. 13. 19:15
 16/19 A kérdező kommentje:
Ahogy te írtad,én is "erre vagyok ráizgulva".De ettől még szerintem a legtöbb kövér nő nehezen fogadja el magát.Arra még nem kaptam választ,hogy van-e ilyen alkatú nő,aki vonzónak érzi magát?
2023. jan. 13. 19:22
 17/19 anonim ***** válasza:
25%
Én a mai társadalmi vélekedés szerint moletten jobban éreztem magam, vonzóbbnak, és egészségesebb voltam, mint amikor sovány voltam, és a testtömegindexem a normál kategóriába esett. Persze ehhez edzés is kellett. Viszont efelett már nem éreztem jól magam.
2023. jan. 13. 19:25
 18/19 anonim ***** válasza:
94%

"Arra még nem kaptam választ,hogy van-e ilyen alkatú nő,aki vonzónak érzi magát?"

Igazából erre csak úgy kaphatnál választ, ha minden ilyen alkatú nőt megkérdeznél.

Én pl. nő vagyok, és az életem nagy részében elhízott voltam. Utáltam minden porcikámat. Persze sokszor nézegettem magam a tükörben, és próbáltam úgy lenni vele, hogy nincs velem semmi baj, nem nézek ki rosszul stb. Könnyebb lett volna vonzónak látni magam, mintsem lefogyni. Viszont sose sikerült vonzónak látni magam. Nem volt ott semmi vonzó. A vastag combom, vádlim, karom.. nem, nem vonzó, hanem az csak rengeteg zsír. Mi a vonzó a rengeteg zsírban? Semmi. Tényleg, csak így belenézel a tükörbe, és egyszerűen látod, hogy nem vagy egészséges. Egyszerűen amikor kövéren belenéztem a tükörbe, akkor éreztem, tudtam, hogy nem úgy kéne kinéznem, tudtam, hogy nem jó, egészséges ahogy kinézek. Biztos van, aki valamennyire elfogadja magát és vonzónak látja magát, de én amikor magamra néztem, csak a zsírt láttam, amiben szerintem semmi vonzó sincs. Szerencsére már lefogytam, és igen, ilyenkor meg lehet kérdezni azt, hogyha annyira elégedetlen voltam, miért nem fogytam le hamarabb? Na, ez egy olyan kérdés, amire nem tudok egy pontos választ adni, de nagyon örülök, hogy végül lefogytam, mert most rendben vagyok magammal. Egészséges vagyok és egészségesnek is nézek ki. De amúgy sokféle ember van, biztos van, aki kövéren is elégedett magával. Erre tényleg csak úgy tudnál választ kapni, ha minden egyes ilyen nőt megkérdeznél.

Amúgy meg mindenki azt tartsa szépnek, akit akar. Ha egy férfi szerint szépek a kövér nők, rendben, felőlem. VISZONT, szerintem az nem oké, ha konkrétan valaki az élettársát felakarja hizlalni, mert "a kövér nők szépek".

És amúgy őszintén, nekem ez az egész "body positivity", hogy látom a sok túlsúlyos nőt, hogy fogadjuk el önmagunkat, meg jó vagy így ahogy vagy, sosem segített. Próbáltam én is elfogadni magam, és normalizálni a túlsúly gondolatát a fejemben amiatt, mert láttam, hogy sokak szintén ezt teszik. Szerencsére sosem sikerült.

2023. jan. 14. 18:20
 19/19 NTBS ***** válasza:
90%
Nem mind, de egyrészük boldog, elégedett.
2023. jan. 17. 15:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!