Szerintetek mennyit hízott a pasim? (fotó)
A pasim az elmúlt két évben szerintem rettentően meghízott, de amikor szólok, csak azt mondja, csak öt kilót szedett fel. Az első kép három éve készült, a másik meg két napja. Szerintetek mennyi különbség van a kettő között súlyban? Szerintem nagyon kövér lett, nem hiszem, hogy ez öt kiló lenne. 190 centi, a korábbi kép készítésekor 80 kiló volt.
Hát ha nem kamu ez a kérdés, akkor 20-25 kg-ot hízott.
De ha elismeri azt, hogy az első képen 80 kg volt, akkor én most ráállítanám azonnal egy mérlegre.
szerintem ez 30-40 kg kozott van, mivel magas emberrol van szó.
Egyik ismerosom hasonloan hizott egyszer 20 kilot de o 165cm.
Ez lehet 30, 40, vagy 50 kiló többlet is, ami nagyon drasztikus. Mert ha valóban 80 kiló volt az első kép készítésekor, akkor a másodikon a látottak alapján minimum 100, de inkább 110, 120 körül lehet. Ilyen magasan nagyon eloszlana még nagyobb zsírmennyiség is, ellenben a fotón már mindenhol, éd drasztikusan kövér.
Egészségtelen is, meg kinézetre is borzalmasan előnytelenül hízott el. A korábbi képen még kifejezetten szerencsésen oszlott el rajta a zsír, szép, formás hája volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!