Szerintetek mennyit hízott a pasim? (fotó)
Figyelt kérdés
A pasim az elmúlt két évben szerintem rettentően meghízott, de amikor szólok, csak azt mondja, csak öt kilót szedett fel. Az első kép három éve készült, a másik meg két napja. Szerintetek mennyi különbség van a kettő között súlyban? Szerintem nagyon kövér lett, nem hiszem, hogy ez öt kiló lenne. 190 centi, a korábbi kép készítésekor 80 kiló volt.
2023. aug. 10. 17:32
11/31 anonim válasza:
Legalább 20 kg. Fogyni is úgy érdemes, ha sportol, így is lesz lógó bőr rajta, de talán nem lesz olyan vészes. Előbb-utóbb a vérnyomásával baj lesz.
12/31 anonim válasza:
Ha 190 cm és ekkora hasa van 110 kg biztosan van, ha nem több.
13/31 anonim válasza:
Egyesek itt úgy állítják be ezt az egészet, mintha orbitális katasztrófa lenne. Azért kíváncsi lennék, ők hogy néznek ki. Te meg kérdező, hogy jössz ahhoz, hogy a párod mutogasd, ha ő így érzi jól magát, akkor nem tökmindegy? Ha neked nem tetszik, keress kockahasú strébert. Mit kell csesztetni a másikat a súlyával.
14/31 anonim válasza:
En 65 kiló vagyok, de jóval alacsonyabb, nah nem mintha a kiló barmit is mondana, ha nincs megadva az izomtomeg is, akkor akar egy zsiros undorító ember is lehetek, de amugy nem vagyok.
Majd mondd, hogy mennyit nyomott a pasid, kukikija amúgy még megvan?
15/31 A kérdező kommentje:
No hazajött és jót veszekedtünk, de a végén ráállt a mérlegre. 105 kiló, vagyis 25 kilót hízott és szerintem ez már elhízás. Holnap elmegy az orvoshoz, vagy itt hagyom. Nem azért, mert kövér, hanem mert sokszor mondtam hogy zavar az igénytelensége és semmit nem tesz ellene.
2023. aug. 10. 20:24
16/31 anonim válasza:
#13 Én például k*rva jól nézek ki, köszi a kérdést.Viszont most nem rólam volt szó, hanem a kérdező elhízott pasijáról.:)
17/31 Noren1989 válasza:
Ehh, én is 25-30kilót mondtam volna...
Valami oka van a hízásnak?
Hàzi koszt, stressz, alacsony életminőség?
Esetleg te? 😉
18/31 anonim válasza:
Én is híznék egy ilyen nő mellett, aki kitereget mindent...
19/31 anonim válasza:
Bolond ez a csaj, meg itt sokan mások is. Teljesen elborult az agyuk ezzel a testsúlyosdival. Megéri pszichogusnsk lenni, van kikkel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!