Szerintetek kövér/duci lennék, vagy inkább csak formás? (kép)
Mostanában sokat megkaptam, hogy felszedtem pár kilót, de szerintem vékony vagyok. Ti mit gondoltok?
157 cm vagyok, 53 kg, és most a nyári szünetben nem volt kedvem sajnos sportolni kb semmit a nagy melegben.
Ne haragudj, de ha az étkezési zavarodhoz keresel motivációt, akkor talán ne tegyél ki másokat ennek. Itt gyerekek is vannak, tényleg bele akarsz rángatni másokat is ebbe? Úgy, hogy köztudottan halálos betegség, amit csak akkor vesznek komolyan ha már haldoklik valaki? Szégyelld magad.
Menjél keress egy pro-ana fórumot, ott majd szét fikázzátok egymást, és szottyoghattok a saját savanyú önutálatotokban.
De másokat ne rángass ebbe bele.
Vagy, ha hajlandó vagy, hagyd a fenébe ezt a szemléletmódot. Ne más farkával verd a csalánt, jó?
A farcolást meg ha tudod, fejezd be.
Keress egy pscihológust, aki segít.
(lehet lepontozni, gondolom az összes pro ana hamarosan megtalálja ezt a kérdést)
Kövér nem vagy, de vékony se, full átlagos vagy.
Látszik, hogy semmit se sportolsz, vastag, zsíros, plöttyedt, narancsbőrös a combod és a feneked.
3-4 kg mínusz csodákra képes.
Nagykabátot nem akarsz felvenni a fotókhoz? Úgy kicsit biztosabban kapsz olyan választ amiben reménykedsz.
Amúgy meg hasad van, és répa lábad. Gondolom 16 év körül vagy, szóval ha nem vigyázol pár év alatt széthízod magad és hiába fogysz majd le, lógni fog a melled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!