1 év alatt felszedtem 15 kg-t, nem érzem hogy túl kövér lennék, inkább 1 éve voltam túl sovány. A hasam mégis hatalmas, mitől?
181cm 83kg. Szerintem ez a 83 kg bőven jó lenne a magasságomhoz. A hasam mégis akkora hogy már nem bírok kényelmesen hasra feküdni sem. És nem az a hájas lógós hanem inkább olyan mintha terhes lennék. Mit kéne csinálnom hogy lemenjen a hasam?
20/F
Sportolni nem sok időm lenne, mert kb. éjjel-nappal dolgozom.. villanyszerelőként. Hétköznapokon cégnél, hétvégente + délutánonként meg maszekolgatok. Ha meg véletlenül nem, eszem ágába se lenne nekiállni pl futni.
Az probléma lehet hogy lassan 3 éve szinte csak szendvicseken élek?
A zsírtól nem fogsz tudni semmi más varázslással megszabadulni, mint komolyabb kalóriadeficittel.
Amúgy sportolnod nem csak az alakod miatt kéne, hanem hogy a keringésed, az érfalaid stb. egészségesek maradjanak, és mondjuk még 50 évesen ne kis kék tablettával legyél működőképes 10 percre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!