Viki1331 kérdése:
Véleményekre lennék kíváncsi kövérnek, vagy formásnak számítok?
2015. jún. 12. 11:13
1/32 anonim válasza:
Határeset. Az biztos, hogy izmosodnod kéne és hasban van azért felesleg. Kövérnek nem mondanálak, de azt sem mondanám, hogy ez egy jó alak. (Amúgy szerintem a melltartód mérete sem stimmel.)
2/32 A kérdező kommentje:
köszi a választ, hasonlóan gondolkodom magamról, akkor ezek szerint nincsen annyira rossz énképem :) (a melltartósdolog pedig... valahogy sosem találok tökéleteset :/)
2015. jún. 12. 11:20
3/32 anonim válasza:
Nem vagy kövér, csak van rajtad felesleg. Nem sok, max 5 kiló lehet szerintem.
4/32 anonim válasza:
Kövér nem vagy, de vékony se.
Ha lehet akkor azt mondanám hogy ez a duci forma (nem a kövér duci hanem az igazi).
6/32 anonim válasza:
Tipikus az a lány vagy aki, ha rendesen kajálna és gyúrna 10/10 lenne nekem.
7/32 anonim válasza:
nekem ez már sok, le kéne adnod valamennyit
8/32 anonim válasza:
Nem vagy kövér, de azért én a helyedben pár kilót leadnék, elkezdenék sportolni.
19/L
9/32 anonim válasza:
Kövér nem vagy, csak az a tipikus elhanyagolt tested van, nem mozogsz eleget, és nem eszel rendesen gondolom. Ezeken változtatnál akkor jó tested lenne hamar.
10/32 anonim válasza:
A melltartó minimum egy kosármérettel kisebb a kelleténél. Ruhában vlsz nem is látszik a felesleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!