Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Véleményekre lennék kíváncsi...

Viki1331 kérdése:

Véleményekre lennék kíváncsi kövérnek, vagy formásnak számítok?

Figyelt kérdés

Íme egykétkép:

[link]

[link]

[link]

2015. jún. 12. 11:13
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Jajjj, az a díványos cikk. Emlékszem olvastam amikor megjelent, és napokig ki voltam akadva. Hát persze hogy nem kap magára normális melltartót ha még a méretét se tudja... Legalább E de inkább F kéne neki, és lehetne annyi esze hogy nem olyan helyen vásárol ahol köztudottan csak 10 féle méret kapható, jobb helyen meg kb 60. A kérdező melle meg nem olyan sokkal kisebb a cikkíróénál.

Kérdező: ne érd be olyannal ami majdnem jó, keress rendeset, E kosarat azért lehet találni sok helyen (minap a Tescoban találkoztam 75G-vel is és szerintem kicsit túl is méretezték... ), Marks&Spencerben is szokott lenni, ha bp-i vagy Triumph Outlet a Bécsi úton. Ezt a félkosaras fazont nem is nagyon ajánlanám, kényelmetlen meg nem is mutat, de ez már egyéni ízlés kérdése (próbánál mindig vedd fel a pólót és nézd meg magad szemből és oldalról is).

2015. jún. 12. 15:46
 22/32 anonim ***** válasza:
Jajj, nem túlméretezték, hanem alul...
2015. jún. 12. 15:47
 23/32 anonim ***** válasza:

Én is ezt mondom a méretedre, mármint a melledére. Az, hogy majdnem jókat találsz csak azt jelenti, hogy rossz méretet választasz. Hallgass a felettem íróra, próbálj fel más méreteket is, mert nagyon sok nő jár így és egy jó melltartó meghatározza, hogyan mutatsz a ruhában. A félkosarast én is hanyagolnám, főleg, amíg kicsi rád a melltartód. A válaszolót nem értem, aki szerint a melled nem (minimum) D, vicces... De ebből is látszik, mennyire összenyomja ez, ami most rajtad van.

Az alakod meg átlagos emberi test. Aki odavan az edzett alakért, vagy csak az jó neki, persze, hogy hájasnak látja, de így nézünk ki mi, emberek alapból. Az adottságaid meg kifejezetten jók, arányos vagy. Ez itt a gyk, a világban a többségnek ez egy teljesen okés test. Nyilván nem csúcs, de nem mindenkinek ez az első.

2015. jún. 12. 17:22
 24/32 anonim ***** válasza:
Nagyon szexi vagy!
2015. jún. 12. 17:23
 25/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm

nagyon jól esnek ezek a válaszok és persze a tanácsok is :)

2015. jún. 12. 18:21
 26/32 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik!
2015. jún. 12. 18:40
 27/32 anonim ***** válasza:
43%

,,Ez itt a gyk, a világban a többségnek ez egy teljesen okés test''

gyk? Gyakori kérdések világa?

Itt már akkor is jó valaki ha kiderül hogy nő nemű.

Sok kaszanova már rá is ír mert nekik már tényleg mindegy.

Mindig kiírom hogy fiú vagyok, de néhány aberrált még úgy is azt hiszi hogy nő vagyok szóval megpróbálnak ismerkedni...

Gyk világa olyan fikciós világ ahol a férfiak vannak túlsúlyban és egy nőre 100 ,,férfi'' jut. Ilyen arány mellett jó hogy minden jó főleg hogy a többség már annak is örül ha csak vissza ír neki egy nőnemű az oldalon.

2015. jún. 12. 19:11
 28/32 anonim ***** válasza:

Utolsó, viccelsz?

Kitesz magáról egy nem túlsúlyos, átlagosan szép, gyakran tucat lány magáról egy képet, aztán sorban jönnek a válaszok, hogy 5 pont, meg menjen edzeni. Majdnem mindenki megkapja, hogy menjen edzeni, kivéve, akik a fogyásukat mutatják, ők dicséretet kapnak inkább.

Azt elhiszem, hogy privátban sok az érdeklődő, de nyilvánosan a fitness-buxik mindig megjelennek. Lehet, hogy csak 1-2 van, de akkor ők mindenhol.

2015. jún. 13. 14:46
 29/32 anonim ***** válasza:

Ez így van mindig tudják mondani hogy sárga kapszula meg diéta és sport de emellett nem hiszem hogy mindenki egy normális fizikumot hoz.

Viszont én nem is azt mondtam hogy senki sem fikázza csak azt hogy a gyik világában kb mindegy. Olyan mindenhol van még a teremben is aki mindig mindent jobban tud csak sehol nem tart a 10 év edzésével.

Gyik-en hidd el ha egy lány kap 5 olyat hogy ,,fújj de szar vagy'' stb. akkor kap majd 12 privátot hogy ,,nagyon jól nézel ki'' meg ,,ismerkedjünk''.

Az itteni véleményre nem szabad adni mert a valóságot távolról sem tükrözi.

Az itt lévő emberek nagy része vagy el van keseredve vagy ha egy lány köldökét is meglátja már akkor feláll.

2015. jún. 13. 14:59
 30/32 anonim ***** válasza:
18%

28:

Én akit elküldök edzeni, azt komolyan is gondolom, mert ráfér. Ha nem tetszik az illetőnek, magára vessen.

2015. jún. 13. 17:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!